2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو.من انقدر گریه کردم از حرفشون.می گفتن تو و شوهرت خوشگل ما همش می گفتیم بچشون چی میشه.راحت می گفتن چقدر زشته.ولی من عاشقشم.معصومه پاکه مهربونه....لطف خداست.خودمون نمی تونم یه تارموشو درست کنیم.ببین چقدر اطرافیان حسرتشو دارن.خدا رو شکر کن

بعدم درست تربیتش کن همه کیف ادبشو می کنن

ای جون دلم خداحفظش کنه

خیلی هم ناز و خوشگل از حسودیشون گفته 😘😘

لطفا برای حفظ آبروم و خراب نشدن زندگیم دعا کنید مرسی بوس بوس...و همچنین آرامش زندگیم سلامتی بچه هام و همسرم ..

خیلیم بانمک گل پسرت😍

بیخیال مردم یا از رو حسودی میگن یا درکشون پایینه یا میخوان چشم نخوره و الکی میگن.در هر صورت بهشون محل نده.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

منم خیلیابه دخترم میگن زشته چشاش ریزه ولی خودم وباباش بادنیاعوضش نمیکنیم مامان بزرگ وبابابزرگشم که نگو جونشوبراش میدن بذاربگن زشته مهم نیس.مهم سلامتیشه

خوشبختی تودل آدمهاست دل که خوش باشه آدم خوشبخته❤❤خوشبختی یعنی داشتن کسی که بااومدنش توزندگیت همه نداشته هاتو ازیادببری😊

خيلييي ناز ،كپل😍😍😍😍😍😍

واقعا مشخص افكارشون پليد و زشته،،،چون ميشينن ب قضاوت طفل معصوم و پاك،،اره بچتون واقعا در مقابل پليدي هاي ادماي بزرگ وكوته فكر زشته 

در مقابل كسايي ك ب جا فكر كردن با مغزشون با اونجاشون فكر ميكنن زشته

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭