2777
2789

يه چايي پررنگ بخور من هميشه اينحوري خوب ميشم

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

یا فشارت پایینه یا از کم آبی این طوری شدی ... خوراکی ها و اب قند شیرین بخور پاهاتم بالا نگه دار 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه راه خیلی خوب و جوابده هست برای اینکار😊توجه تو جه استارتر یعنی پی پی یا پهن الاغ رو بسوزونی و دودش رو به خودت یعنی صورتت بدی یعنی بدترین سردرد هارو خوب میکنه 😁😁😁

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
اکثرا فشارم پایینه  نمیدونم چ کنم

حتما یه چکاو کامل برو 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
از پیشونی  گرفته تا پشت گردنم..هم درد هم گزگز میکنه

یه کیسه آبگرم بذار روی بالش بخواب روش

اتاقم تاریک و سکوت باشه

ژلوفن هم بخور البته نه با معده خالی

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد