2777
2789
عنوان

سردرد شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 25 پست
یه کیسه آبگرم بذار روی بالش بخواب روش اتاقم تاریک و سکوت باشه ژلوفن هم بخور البته نه با معده خالی

از ساعت6تا الان کلا چراغارو خاموش کردم خابیدم ولی فایده نداشت

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
عزیزم بوش بدنیس؟؟

بوش که چرا وقتی میسوزونی در میاد فقط یادم رفته باید پی پی الاغ مرد باشه یا زن بود یادم رفته بزار فردا از مامانم بپرسم میگم بهت

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوش که چرا وقتی میسوزونی در میاد فقط یادم رفته باید پی پی الاغ مرد باشه یا زن بود یادم رفته بزار فرد ...

اگر عنبر النسا منظورته ، خانوم باید باشه  

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اگر عنبر النسا منظورته ، خانوم باید باشه    

عنبر نسا من نمیدونم چیه یعنی همون پی پی الاغه؟!

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
عنبر نسا من نمیدونم چیه یعنی همون پی پی الاغه؟!

اوهوم 

پی پی خانوم الاغه

بهتره که تازه هم زایمان کرده باشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
شیوا جون بهتر شدی ؟

سلام عزیزم اره زنگ زدم همسرم اومد برد درمونگاه سرم وصل کردن از دیروز بهترم خیلی کمتر شده سر دردم،،دکتر گف احتمالا بخاطر چشمت وقت گرفتم یکشنبه برم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
سلام عزیزم اره زنگ زدم همسرم اومد برد درمونگاه سرم وصل کردن از دیروز بهترم خیلی کمتر شده سر دردم،،دک ...

سلام ان شاءالله چیزی نیست و زود خوب میشی

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱