2777
2789
عنوان

میخوام موهام خرمایی طبیعی بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 30288 بازدید | 29 پست
دستت درد نکنه وظیفه دونستی و کامنت گذاشتی    

خاهش میکنم😊😊

ی تاپپیک دیگم سوال پرسیده بود گفتم نمیدونم گفت ممنون😂😂😂

واسه خونه دار شدنمون لطفا یدونه صلوات بفرستین ممنون عزیزان 💜💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهام رو تا حالا رنگ نکردم،مشکی هستش

یه چیزی میگم میتونی رو یه تیکه از موهات امتحان کنی . پدر دکلره و اکسیدان قاطی کن . وقتی رفتی حمام بعد کم گم بردار بکش رو ماهات به طور نامنطم تیکه تیکه بشه .مثل وقتی کرم مو میزنی . بعد از پنج دقع یا کمتر از ده دقیقه بستگی به موهات داره که زود رنگ بگیره یا نه .بشور نزار زیاد بمونه . رنگ موهات هایلات خوشکلی میگیره . دوستم موهاش قهوه ای تیره بود اینطوری موهاش خیلی خوشکل میشد . رنگ هم لازم نداره .

ولکنم به چشات اتصالی کرده😊🤤👄👄
خاهش میکنم😊😊 ی تاپپیک دیگم سوال پرسیده بود گفتم نمیدونم گفت ممنون😂😂😂

اگه همه مثل تو انقدر توی همه کارها مسئولیت پذیر بودن الان دنیا گلستون بود 😂

خدایا به امید تو
کاش دقیقا بنویسی چیا بود دوستم

سال ۹۴انجام دادم‌دقیق یادم نیست 

یه بسته حنا بود چندقاشق کاکایو نصف اکسیدان ویه کم آب جوش و روغن زیتون مقدار دقیقشون یادم نیست همه رو قاطی کردم زدم به سرم تا وقتی رنگ گرفت بعدشستم

خدایا شکرت
سال ۹۴انجام دادم‌دقیق یادم نیست  یه بسته حنا بود چندقاشق کاکایو نصف اکسیدان ویه کم آب جوش و رو ...

مرسی لیلوم روی یه تیکه از موم امتحان میکنم

خدایا به امید تو

سلام استارتر جان، شما آخر به ترکیب رنگ دلخواهت رسیدی؟ منم الان میخوام رگه های خرمایی روی موهام دربیارم در به در دنبال ترکیب رنگشم تو اینترنت  ، اگه تجربه ای داری ممنون میشم بگی. البته موهای من خودش خرماییه ولی میخوام رگه های بیشتری روش درآرم مخصوصا پشت موهام. ممنونم

سلام استارتر جان، شما آخر به ترکیب رنگ دلخواهت رسیدی؟ منم الان میخوام رگه های خرمایی روی موهام دربیا ...

سلام عزیزم من اصلا موهام رو رنگ نکردم

خدایا به امید تو
موهام مشکیه ولی مشکی پر کلاغی نیست

من‌یه‌چن‌بارازحنااستفاده‌کردم‌هیچی‌توش‌قاطی‌ نکردم‌همون‌آبوخودحنابعدش‌الان‌خرمایی‌میزنه‌ یباریکی‌بهم‌گف‌موهات‌خرماییه‌رنگ‌کردی‌گفتم‌نه‌ فقط‌حناگذاشتم