2777
2789
عنوان

شغل جدیدم

421 بازدید | 29 پست

بچه ها من درس خوندم و تا حالا همه به اسم یه ادم تحصیلکرده میشناختنم ؛ بعد چون دیگه علاقه ای به رشته خودم ندارم و کار نبود و درامد نبود رفتم کارای آرایشگری مثل بلیدینگ و هاشور  اینجور چیزارو یاد گرفتم... خب درامدش بهتره... ولی چیزی که هست شوهرم ناراحته میگه زشته مردم بفهمن تو داری این کارو میکنی 😕😕 آیا واقعا وجهه این کاره زشته؟؟

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خیلی ها تو  اینکارها رفتن 

من هم وجهشو دوست ندارم ولی خودشون که خیلی به خودشون افتخار میکنن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

وجهه هیچ کاری زشت نیست حرف مردمم مهم نباشه این مردم خودشونم نمیدونن چی میخوان 😖ولی واقعا ننگ بر مملکتی که طرف با تحصیلات عالیه باید بره کار غیر مرتبط با تحصیلاتش انجام بده قشنگ فلج شدگی مملکت تو این تاپیک حس میشه👎👎

تو اینستا دیدم طرف دکترای ی رشته که یادم نیست داشت پاکبان بود بعد گفته بود عارم نمیاد از کارم اگه من تلاش نکنم پول سیر خشک پسرم از کجا تامین بشه پس

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

زشت که نیست

فقط یه سوال واقعا بازارش خوبه؟

من حس میکنم اشباع شده

من حداقل ده نفر تو دوست و اشنا میشناسم که سال گذشته رفتن سراغ این شغل و کراتینه و تراپی مو

ایا واقعا مشتری هست؟

خدایا مرسی که هستی 
زشت که نیست فقط یه سوال واقعا بازارش خوبه؟ من حس میکنم اشباع شده من حداقل ده نفر تو دوست و اشنا م ...

اره عزیزم بد نیست.. والا من آدمایی رو میبینم که برا خودشون دبدبه و کبکبه ای راه انداختن...درامدای ملیونی .. اخه کدوم شغل پیدا میشه ماهی بالای ده تومن واست بندازه...البته واسه من ننداخته ها 😂😂

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍