بچه ها من درس خوندم و تا حالا همه به اسم یه ادم تحصیلکرده میشناختنم ؛ بعد چون دیگه علاقه ای به رشته خودم ندارم و کار نبود و درامد نبود رفتم کارای آرایشگری مثل بلیدینگ و هاشور اینجور چیزارو یاد گرفتم... خب درامدش بهتره... ولی چیزی که هست شوهرم ناراحته میگه زشته مردم بفهمن تو داری این کارو میکنی 😕😕 آیا واقعا وجهه این کاره زشته؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وجهه هیچ کاری زشت نیست حرف مردمم مهم نباشه این مردم خودشونم نمیدونن چی میخوان 😖ولی واقعا ننگ بر مملکتی که طرف با تحصیلات عالیه باید بره کار غیر مرتبط با تحصیلاتش انجام بده قشنگ فلج شدگی مملکت تو این تاپیک حس میشه👎👎
زشت که نیست فقط یه سوال واقعا بازارش خوبه؟ من حس میکنم اشباع شده من حداقل ده نفر تو دوست و اشنا م ...
اره عزیزم بد نیست.. والا من آدمایی رو میبینم که برا خودشون دبدبه و کبکبه ای راه انداختن...درامدای ملیونی .. اخه کدوم شغل پیدا میشه ماهی بالای ده تومن واست بندازه...البته واسه من ننداخته ها 😂😂