2777
2789
عنوان

شغل جدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 29 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بلیدینگ چیه بچه ها😐😑😑😑

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
عه عه دختر تو اینجا چیکار میکنی نصفه شبی بیا برو تو بیابرو تو خصوصی ببینم😐😂😂😉

😂😂😂 برووو خسیس اونجا سرد بود بخاری نداره اینجا بخاری روشن کردن اوندم اینجا 

😂 یاد سالن عمومی گرایفیندور و خوابگاه پسران افتادم اینجا سالن عمومیه 

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....
آره راست میگیا😂😂...اینجا راحت تره هااا

😂 الان خانم مگ گناگال میاد میگه هرییی پاتر تو که باز اینجایی 

دوشیزه گرنجر از شما بعید بود 😝

منم كلي درس خوندم رفتم دوره آرايشگري ديدم تو آرايشگاه كار كردم اما ايقد خانواده شوهرم متلك زدن بهم كه درس خوندي كه آرايشگر بشي؟؟آخر ولش كردم الان پشيمونم اگه ادامه داده بودم برا خودم آرايشگاه ميزدم تحصيلكرده بيكار به چه درد ميخوره

اره عزیزم بد نیست.. والا من آدمایی رو میبینم که برا خودشون دبدبه و کبکبه ای راه انداختن...درامدای مل ...

بله درست میگی افراد بنام این حرفه اندازه پزشک متخصص کاسبن ولی اخه تو هر حرفه مگه چند نفر تو این رده قرار میگیرن

من صحبتم اینه با این حجم زیادی که الان ملت دارن وارد کار میشن خیلی سخته رقابت

من الان کسی رو میشناسم کار عااااالیه در حد بهترین سالنهای فرشته و الهیه جای متوسط شهره ولی به زور اجاره سالنشو میده

خدایا مرسی که هستی 
منم منم دوشیزه گرنجر اما واتیون منم😍😍😁😂..جدی خصوصی سخته اینجا چت چه راحته هااا

😂😂😂 آره دیگه هرماینی خانم 

😐😂 اینجا عمومیه آخه ی هو تام ریدل از دفترچه خاطراتش میپره بیرون روناد و حینی و دوقولو های ویزلی هم هستن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز