2777
2789
عنوان

شغل جدیدم

421 بازدید | 29 پست

بچه ها من درس خوندم و تا حالا همه به اسم یه ادم تحصیلکرده میشناختنم ؛ بعد چون دیگه علاقه ای به رشته خودم ندارم و کار نبود و درامد نبود رفتم کارای آرایشگری مثل بلیدینگ و هاشور  اینجور چیزارو یاد گرفتم... خب درامدش بهتره... ولی چیزی که هست شوهرم ناراحته میگه زشته مردم بفهمن تو داری این کارو میکنی 😕😕 آیا واقعا وجهه این کاره زشته؟؟

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان خیلی ها تو  اینکارها رفتن 

من هم وجهشو دوست ندارم ولی خودشون که خیلی به خودشون افتخار میکنن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

وجهه هیچ کاری زشت نیست حرف مردمم مهم نباشه این مردم خودشونم نمیدونن چی میخوان 😖ولی واقعا ننگ بر مملکتی که طرف با تحصیلات عالیه باید بره کار غیر مرتبط با تحصیلاتش انجام بده قشنگ فلج شدگی مملکت تو این تاپیک حس میشه👎👎

تو اینستا دیدم طرف دکترای ی رشته که یادم نیست داشت پاکبان بود بعد گفته بود عارم نمیاد از کارم اگه من تلاش نکنم پول سیر خشک پسرم از کجا تامین بشه پس

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

زشت که نیست

فقط یه سوال واقعا بازارش خوبه؟

من حس میکنم اشباع شده

من حداقل ده نفر تو دوست و اشنا میشناسم که سال گذشته رفتن سراغ این شغل و کراتینه و تراپی مو

ایا واقعا مشتری هست؟

خدایا مرسی که هستی 
زشت که نیست فقط یه سوال واقعا بازارش خوبه؟ من حس میکنم اشباع شده من حداقل ده نفر تو دوست و اشنا م ...

اره عزیزم بد نیست.. والا من آدمایی رو میبینم که برا خودشون دبدبه و کبکبه ای راه انداختن...درامدای ملیونی .. اخه کدوم شغل پیدا میشه ماهی بالای ده تومن واست بندازه...البته واسه من ننداخته ها 😂😂

یه اهوازیه قوی 💪💪 و یک گرافیست خوش ذوق 😍
2790
2778
2791
2779
2792