2777
2789
عنوان

سکسکه کردن جنین 🤔

968 بازدید | 14 پست

سلام بچها 

من الان تو هفته ۳۴ هستم از وقتی هشت ماهم شده فندقکم سکسکه میکنه😍الان روزی دو سه بار میکنه میخواستم بدونم طبیعیه؟کوچولوی شمام تو دلتون سکسکه میکنه روزی چند بار؟کسی علتشو میدونه؟احتمال داره که داره وزن میگیره سکسکه میکنه؟چون میگن به اصطلاح بچه که سکسکه میکنه داره روده باز میکنه.خانومای با تجربه اطلاعاتتونو در اختیار ما هم بذارید 😉

سکسکه رو چه جوری تشخیص میدی؟نی نی منم تقریبا دو هفتست مثل نبض منظم میزنه،،روزی چند مرحله،،هر مرحله ام بالای ۲۰‌ تا

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

و احساس نبض زیر شکممه،،،اخرین سونو قرار عرضی نوشته بود دو هفته پیش

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سکسکه رو چه جوری تشخیص میدی؟نی نی منم تقریبا دو هفتست مثل نبض منظم میزنه،،روزی چند مرحله،،هر مرحله ا ...

وقتی سکسکه میکنه هم از درون حس میکنم مثه نبض میزنه همم از رو شکمم منظم به فاصله کم میپره😁 منم دو هفته دیگه نوبت دکتر دارم هنوز نپرسیدم از دکتر که علتش چیه

الان تو چند تا تاپیک خوندم،معمولا نوشتن نشونه خوبیه

برای منم همین طوره بعضی روزا یه بار ولی بعضی روزا ۵ بارم میشه فداش بشم عزیزم خدا کنه این روزاهم زودت ...

وای خیلی حس خوبیه 😍آره منم میگم زودتر این یک ماهم بگذره بیادش چون شبا از درد واژن نمیتونم بخوابم حتی تکون بخورم تا صبحم ببخشیدا همش میرم دستشویی 😩