2777
2789

یه روشی هست ک  مواد کیکو میریزی تو قالب بعد میزاری تو قابلنه با یه استکان آب ،بعد دم کنی میزاری و کیک آماده میشه کسی میدونههه درست کرده تاحالا

میشه یه صلوات بفرستین دخترم همیییشه سالم باشه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماريا قناد رو سرچ كن ميتونه كمكت كنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

میتونی کیک شکلاتی بپزی بعد به 3قسمت برش بدی برشای نازک بعد لابه لاش خامه قنادی بریزی روشم با خامه و ...

کیک شکلاتی خوشمزست تاحالا درست نکردم بنظرت شکلاتی خوبه یا ساده طعمش

می تونی خودت فر درست کنی 

ی قابلمه روئی بزار خوب داغ بشه بعد ی سه پایه استیل یا حتی قالب کیک یزدی یا هر چیز فلزی که از کف قابلمه فاصله بده بعدش ظرف کیک رو بذار روی اون در آخر هم دم کنی رو بذار روی قابلمه بزرگه 

این طوری هم خیلی خوب میشه 

لطفا اگه قلبا راضی هستید برای شفای دخترم و حل شدن مشکلم ی صلوات مهمونم گنید.
میشه توضیحش بدی این روشو؟

شنیدم مواد کیکو ک آماده میکنی میریزی تو قالب کیک بعد میزاری تو قابلمه یه استکان کوچیکم آب تو قابلمه میریزی و دم کنی میزاری نیمساعته آمادست

کیک شکلاتی خوشمزست تاحالا درست نکردم بنظرت شکلاتی خوبه یا ساده طعمش

عزیزم خب میتونی پودرکاکائو نزنی ولی من ک برا مهمونامون چن بار درس کردم خییلی خوششون اومده و فکر کردن تو فر درس کردم.

می تونی خودت فر درست کنی  ی قابلمه روئی بزار خوب داغ بشه بعد ی سه پایه استیل یا حتی قالب کیک ی ...

یعنی تو قابلمه آب نریزم؟؟؟

عزیزم خب میتونی پودرکاکائو نزنی ولی من ک برا مهمونامون چن بار درس کردم خییلی خوششون اومده و فکر کردن ...

مرسی بعد کیک شما پف میکنه خیلی یانه