2777
2789
میشه توضیحش بدی این روشو؟

مواد کیکتو که آماده کردی میریزی تو قالبت. قالبت بجز پلاستیک میتونه هر چیزی باشه .چون حرارت میبینه آب نشه پلاستیک.ولی شیشه میتونه باشه.تو قابلمه روئی آب میریزی تاجایی که بعد اینکه قالبو تو قابلمه گذاشتی نه زیاد باشه که آب از قالب بالا بیاد نه خیلی کم.آبو میزاری میجوشه تو ابلمه.بعد که جوشید زیرشو کم میکنی و قالبتو مزاری تو قابلمه.دم کنی هم میزاری .تا 30دیقه بمونه.بعدش خلال دندان یا سیخ چوبی رو داخل کیکت فرو میکنی اگه مواد به سیخ چوبی چسبید یعنی کیک نپخته ولی اگه نچسبید یعنی پخته.اگه نپخته بود بزار رو شعله بمونه و باز امتحان کن.همین عزیزم.فقط یادت نره کف قالبتو چرب کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی بعد کیک شما پف میکنه خیلی یانه

آره کاملا اسفنجی میشه.عین کیک شکلاتی کافه ها ...

عزیزم اگه دقیقا مثه دستور موادو اضافه کنی و خوب هم بزنی کیکت خوب میشه.کاش بودم کمکت میکردم.تولدتونم مبارک عزیزم

حدیث خانوم یه لیوان (دسته دار)شکر و 7-8قاشق شیر رو هم میزنی کمی کمتر از نصف لیوان پودر کاکائو میریزی بعد بهش 10-8قاشق روغن مایع اضافه میکنی بعد که قشنگ هم زدی و مخلوط شد 8قاشق ازین سس رو بردار و کنار بزار برای تزیین.

بعد دوتا تخم مرغ اضافه کن به مخلوط بعدش نصف قاشق مرباخوری وانیل و دوقاشق مرباخوری بکینگ پودر.یک لیوان دسته دار آرد رو هم الک کن دوبار و بریز روموادت.همین....کف قالبتو چرب کن حسابی و موادو بریز تو قالبت و عین دستوری که نوشتم قابلمه روئی رو اماده کن و قالبو بار تو قابلمه.بعد اینکه پخت و از قالب دراوردی و سرد شد.برش بزن کیکتو .سس رو بریز رو کیک و با گردو و چیپس شکلاتی و پودرنارگیل یا هرچی دوس داری تزیین کن

حدیث خانوم یه لیوان (دسته دار)شکر و 7-8قاشق شیر رو هم میزنی کمی کمتر از نصف لیوان پودر کاکائو میریزی ...

عزیزم مرسی لطف کردی 

میشه یه صلوات بفرستین دخترم همیییشه سالم باشه 😍
حدیث خانوم یه لیوان (دسته دار)شکر و 7-8قاشق شیر رو هم میزنی کمی کمتر از نصف لیوان پودر کاکائو میریزی ...

سوگلی جون این سس ک گفتی بعد خوشمزه میشه 

میشه یه صلوات بفرستین دخترم همیییشه سالم باشه 😍