2777
2789
عنوان

رحم تک شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 3750 بازدید | 41 پست
سلام عزیزم حقیقتش من زیاد انقباض نداشتم شاید چون شیاف مصرف میکردم من توی سونوی واژینال مشکوک به رحم ...

ممنون عزیزم جواب دادی. فکرکردم تکشاخ بودی.من تو سونوها حتی واژینال هیچی نشون نمیده ولی کل بارداری‌ انقباض داشتم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام عزیزم بارداری من مثل تمام بارداری ها نرمال بود منتها چون همش فکر میکردم رحمم کوچیکه استرس زابما ...

من تو سونوگرافی بهم گفتن سایز رحمم انقدر نرمال هست که اصلا بهش نمیخوره تک شاخ باشه اما دکترم میگه حتما باید لاپراسکوپی شی تا حجمش و بفهمیم

سلام بله تو عکس رنگی بهم گفتن

سلام عزیزم ممنون که جواب دادین. من تاحالا هرچی سونو واژینالم کردن میگن سایز نرمال.حتی تو شرح عمل سز هم ننوشته رحم مشکلی داشته.ولی اونهمه انقباض طبیعی نیست اخه که من داشتم

من تو سونوگرافی بهم گفتن سایز رحمم انقدر نرمال هست که اصلا بهش نمیخوره تک شاخ باشه اما دکترم میگه حت ...

من رحمم تو عکس خییییلی کوچولو بود خیلی شبیه برگ بود اما  دکترم گفت رحم خیلی کش میاد تو بارداری بنظرم با یه دکتر دیگه هم مشورت کن به یکی اکتفا نکن

من رحمم تو عکس خییییلی کوچولو بود خیلی شبیه برگ بود اما  دکترم گفت رحم خیلی کش میاد تو بارداری ...

سلام مجدد من الان ۷ ماه اقدامم باردار نشدم شکر خدا جز تک شاخ هیچ مشکلی ندارم شوهرمم همینطور ولی نمیدونم چرا باردار نمیشم یه سوال دارم تخمک گذاری از هر تخمدان به ترتیب هست یعنی یک ماه راست یک ماه چپ ؟! یا نه اینجوری نیست

سلام عزیزم منم رحمم تک شاخه هنوز برای بارداری اقدام نکردم اما مطمعنم اگه خدا بخواد مشکلی پیش نمیاد

عزیزم شما رحمتون تک شاخ بود مشکلی پیدا نکردین؟

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
سلام مجدد من الان ۷ ماه اقدامم باردار نشدم شکر خدا جز تک شاخ هیچ مشکلی ندارم شوهرمم همینطور ولی نمید ...

سلام عزیزم نه به ترتیب نیست اگر لوله های منتهی به تخمدان باز باشه و مشکل دیگه ای هم نباشه از هر دو تخمدان تخمک گذارری میشه 

ولی من کلا یه لوله و تخمدان داشتم

سلام منم تک شاخم ۵ ساله نازایی دارم دوبار هم آی وی اف کردم که منفی بود سونو کالر داپلر دادم گفتن خونرسانیش ضعیفه چون فقط یه رگ داره قراره یه بار دیگه انتقال بدم اگه نشد برم رحم اجاره ای😔 شما هیچکدوم خونرسانی رحم را بررسی نکرده بودید؟

شده در جمع بخندی در دلت غم باشد؟! من به غمگین ترین حالت ممکن شادم😔 یا امیرالمومنین کارمو سپردم دست شما