2777
2789
عنوان

رحم تک شاخ

| مشاهده متن کامل بحث + 3750 بازدید | 41 پست
آها اینم بگم که تک شاخ و دوشاخ تو بارداری انچنان فرقی ندارن چون جنین در نهایت تو یه شاخ هست، نا امید ...

توی عکسم اندازه رحم ننوشته . خودمم میخاستم بدونم طولش چقدره اما فقط گزارش تک شاخ بودنش نوشته.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

برای من دو شاخ بود دوبار جراحی داشتم. الانم سومین فرزندم رو باردارم 

ارغوان جون

می شه بگی چرا 2 بار جراحی کردین؟

با کدوم دکتر؟ 

چون من هم 2 بار جراحی کردم ولی گویا رحمهای دو شاخ بعد از جراحی دچار چسبندگی می شن

و مشکلات بیشتر از قبل می شه

ارغوان جون می شه بگی چرا 2 بار جراحی کردین؟ با کدوم دکتر؟  چون من هم 2 بار جراحی کردم ولی گو ...

من چون دیواره رحم بزرگ بود دوبار جراحی کردم لاپاراسکوپی و هیدروسکوپی. نه من چسبندگی ندارم چهار شنبه هم سومین فرزندم به دنیا میاد

محجبه باش بانو بگذار در بزنند و پشت در بمانند   

سلام عزیزم ناامید نباش من رحمم تک شاخه شوهرم مشکل اسپرم داشت لاپارا هم نکردم توکل کردم ب خدا ختم بسم الله و حدیث کسا گرفتم الان هفته ۲۶ام سرکلاژ هم نکردم طول سرویکسم ۳۵ بود ک دکتر گفت نیازی ب سرکلاژ نیست 

گرنگهدار من آنست ک میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.

پسرم همه دنیام 😘💋💕
آها اینم بگم که تک شاخ و دوشاخ تو بارداری انچنان فرقی ندارن چون جنین در نهایت تو یه شاخ هست، نا امید ...

عزیزم شما الان بارداری ؟؟ 

برای بارداریت مشکلی پیش نیومده با وضعیت رحمت ؟؟ میشه اسم دکترتونم بگید اگر تهران هستی 

عزیزم شما الان بارداری ؟؟  برای بارداریت مشکلی پیش نیومده با وضعیت رحمت ؟؟ میشه اسم دکترتونم ب ...

بله عزیزم شکر خدا ۱۸ هفته ست که باردارم

برای بارداری که اصلا مشکلی نداشتم با اولین اقدام تو روزای تخمک گذاری باردار شدم و ۳ هفته پیش سرکلاژ کردم برای محکم کاری😉

تهران هستم ولی دکترم خیلی معروف نیست دکتر فاطمه رزاقی در زمینه ناهنجاری های رحم خیلی بنام هستند که فرصت نشد برم پیششون

من چند ماه پیش رفتم برای چکاب کامل تو سونو واژینال مشکوک به دو شاخ بودم که دکترم گفت برای تشخیص دقیق ...

سلام عزیزم ببخشید شما تو بارداری انقباض داشتین؟

توی سونو نشون نمیده تک شاخ رو درسته؟ سونوی سه بعدی بدم معلوم میشه؟

منم تک شاخم عزیزم شما باردار شدی میشه از تجربیاتت بگی؟

سلام عزیزم بارداری من مثل تمام بارداری ها نرمال بود منتها چون همش فکر میکردم رحمم کوچیکه استرس زابمان زودرس داشتم که با توصیه دکترم سرکلاژ کردم شیاف مصرف کردم و آمپول بتا متازون تزریق کردم و سر موقع هم دختر قشنگم بدنیا اومد ما تک شاخا چون یه لوله منتهی به تخمدان داریم ممکنه شانس بارداری یکم بیاد پایین که البته شکر خدا من تو این مورد هم مشکلی نداشتم وگرنه اگر رحمتون خییییییلییییییی کوچیک نباشه بارداریتون مثل یه رحم بی شاخ پیش میره😉

سلام عزیزم ببخشید شما تو بارداری انقباض داشتین؟ توی سونو نشون نمیده تک شاخ رو درسته؟ سونوی سه بعدی ...

سلام عزیزم حقیقتش من زیاد انقباض نداشتم شاید چون شیاف مصرف میکردم من توی سونوی واژینال مشکوک به رحم دوشاخ و سپتوم‌ شدم که برای اینکه مطمعن شم عکس رنگی گرفتم که تو اون مشخص شد رحمم دو شاخه که یه شاخش تو پره و بستس یه شاخش باز و میشه توش جنین بزرگ شه