2777
2789
عنوان

رحم تک شاخ

3750 بازدید | 41 پست

خانومایی که رحم تک شاخ دارن میشه لطفا بیاین بالا و در مورد بچه دار شدن یا نشدنشون و کلا مشکلاتش حرف بزنیم . 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
میگذرد
2
100%
میگزرد
0
0%
میگذرد
0
0%

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام عزیزم منم رحمم تک شاخه هنوز برای بارداری اقدام نکردم اما مطمعنم اگه خدا بخواد مشکلی پیش نمیاد

عزیزم پس از کجا فهمیدی تک شاخ هست رحمت وقتی تا حالا اقدام نکردین منو ک ناامید کردن دکترا فقط میگن رحم اجاره ای . و اگه قرار به رحم اجاره ای باشه همسرم ازدواج مجدد میکنه 

عزیزم پس از کجا فهمیدی تک شاخ هست رحمت وقتی تا حالا اقدام نکردین منو ک ناامید کردن دکترا فقط میگن رح ...

من چند ماه پیش رفتم برای چکاب کامل تو سونو واژینال مشکوک به دو شاخ بودم که دکترم گفت برای تشخیص دقیق عکس رنگی بندازم تو عکس مشخص شد که تک شاخه دکترمم گفته مسئله ای نیس اگه باردار شدی برات سرکلاژ میکنم که احتمال سقط و زایمان زودرس بیاد پایین  ، دیگه توکل به خدا اون بخواد همه چی حله

عزیزم پس از کجا فهمیدی تک شاخ هست رحمت وقتی تا حالا اقدام نکردین منو ک ناامید کردن دکترا فقط میگن رح ...

شما عکس رنگی انداختین؟ اگه فضای رحمت خییییلی کوچیک نباشه اصلا و ابدا به رحم اجاره ای نیاز نیست 

آها اینم بگم که تک شاخ و دوشاخ تو بارداری انچنان فرقی ندارن چون جنین در نهایت تو یه شاخ هست، نا امید نباش عزیزم  اگه میتونی عکستو بزار تو تاپیکت که بهتر راهنماییت کنم