2777
2789
عنوان

اپیلیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 41 پست
اپلیدی من برون هستش  خیلی وقته دارمش خوبه...من همه مدله استفاده میکنم واس مو زایید از اپلیدی اپ ...

کدوم بهتره ؟

خداوند مرا برای موفق شدن خلق کرده است         

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

جدی ؟؟؟ درد داره ؟؟؟

واسه من خیلی درداور بود

ولی واسه همسایم قابل تحمل بود انگار

با اینکه موهاش از من زبرتر بود

من اصلا سوسول نیستم ولی واقعا بهم نمیساخت تا چند روز اون تیکه از دستم متورم و قرمز بود

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

من اپليدي هم فيليپس دارم هم براوون بخوام واقعا بگم براوون عاااليه و فيلپس به درد نميخوره قبلنا خوب ب ...

اره همینو میگم چطوره ؟؟؟

واسه من خیلی درداور بود ولی واسه همسایم قابل تحمل بود انگار با اینکه موهاش از من زبرتر بود من اصل ...

اهاااا 

کدوم بهتره ؟

اگه میخوای موهات زیر موستی نشه لک نندازه دونه برجسته نده همه رو قاطی پاتی استفاده کن.....اپلیدی و اپلاسیون خیییلی مو رو زیر پوستی میکنن لک میاره پوست  ولی این بین گاهی  ژیلت بزنی بهتر پوستتم همیشه کیسه بکش

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اگه میخوای موهات زیر موستی نشه لک نندازه دونه برجسته نده همه رو قاطی پاتی استفاده کن.....اپلیدی و اپ ...

اپیلاسیون دوست ندارم اصلا 

همین اپیلیدی و ژیلت باهم استفاده میکنم

اپیلیدی هم مو رو کم میکنه ؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز