اپیلاسیون دوست ندارم اصلا همین اپیلیدی و ژیلت باهم استفاده میکنم اپیلیدی هم مو رو کم میکنه ؟ ...
اپلیدی نه خیلی کم نمیکنه اولاشم دردش زیاد بعد کم کم عادت میکنی ژل بعد اصلاحم بزنی خوبه من سینیره دارم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
جچوری بگم مثلا ابروهات درمیاد با موچین میگیری چققدر همون قدر بشه میکنه قشنگ...برون من خیلی قدیمی ۸۰ اینا گرفته بودمش فکر کنم ۷ ۸ سالی هست دارمش
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اره ژل بعد اصلاح سینیره خوبه من دارم همیشه بعد تمیز کاریام میزنم