2777
2789
عنوان

خیلی خستم

165 بازدید | 15 پست

بعد ۱ سال و خورده ای از ازدواج م گذشده شوهرم راضی شد منو مسافرت دو نفره ببره خیلی بهمون خوش گذشت ولی موفع برگشت سر یه چیز خیلی مسخره دعوای شدیدمون شد وکلا خوشی مسافرت از دلمون در اومد طبق معمول هر چی فحشه به مادرم تو دعوا داد و تن و بذن منو لرزوند ، خیلی ناراحتم امروزم اژ سرکار اومده پاشو تو به کفش کرده جدا شیم من چون از هزار حرف که پشت زن مطلقه است بدم میاد راضی به جدایی نیستم خیلی دلم گرفته مسافرتم زهر شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای خدایااااا......این مردها چشون شده واقعاً...قبلا زنها نازمیکردن مردها منت کشی...الان برعکس شده...کلا برومشاور..باسیاست ومحبت زنانه نه منت کشی از تصمیم اش منصرف اش کن...البته اگرجدی نیست....اما اگردیدی فایده نداره ومصمم هست زندگی وغرورت روپای همچین مردی هدر نده

عزیزم من نه میگم طلاق بگیر و نه میگم نگیر فقط میگم مگه ادددم باید بخاطر حرف مردم تو یه زندگیی که باب میلش نیست بمونه؟ ایا مردم کسایی بجز همونایی هستن که تو عروسی و عزا میان اندازه ی خرس میخورن بعد میگن برنجش خشک بود میوش کوچیک بود غذاش اونطوری بود؟ 

تورو خدا اگه زندگیتون بده گور بابای مردم بگین و خودتونو خلاص کنین

چقدر بعضی از جوونای حالا زود به طلاق میرسن.زود به انتهای مسیر میرسن🤔🤔🤔

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

این دیگ مرد نیس هر دعوایی بود یا کینه داش یا کلا روانیه ک این حرف ب این زودی زده من جات باشم با کله میرم مهریه میزارم اجرا تو روخدا باز با بچه خودتو اواره نکن

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
حرف مردم ارزش اینو نداره که خودتو اسیر همچین مردی کنی عزیزم. گاهی وقتا باید بیخیال مردم بشی

موافقم...منم خودم وآرامش  زندگیم رو فدای حرف مردم نکردم  دارم جدامیشم...چون میدونم زندگیم زندگی نمیشه که توش آرامش باشه..تلاشهام روکردم تا یک جایی دیدم بی نتیجه است