2777
2789
عنوان

زنگ بزنم❓

102 بازدید | 16 پست

اکسم خیلی پیگیرمه خیلی تلاش کرده همیشه تلاشاش یک طرفه از سمت خودش بوده واسه برگشتنش به من.

حالا دیشب خواست همو ببینیم معذرت خواهی کرد و جوری که انگار خواست همه چیو درست کنه. ولی امروز خبری ازش نیست به نظرتون یه تک زنگ بزنم یا پیام بدم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه

دیشب تصمیم گرفتیم ادامه بدیم ارتباطمونو، پس چرا با این حساب نباید اقدام کنم؟ اخه همیشه اقداما از طرف اون بوده ، تلاش همیشگی یه طرفه خسته کنندست خب شاید اونم منتظره منم یه حرکتی بزنم یه امیدی بگیره،

شما چرا گفتی نه، ممنون میشم دلیلشو بگی

یک به نظرم دختر نباید بره دنبال پسر بعدا پسره سرکوفت میزنه اره اویزون من بودی

دو رابطه ای که تموم شده چرا باید دوباره شروع بشه ؟ ادم از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

مگه یه کتاب رو ۲ بار بخونی پایانش تغیبر میکنه نه پس برگردی هم چیزی تغییر نکرده و نمیکنه عزیزم برنگرد ...

دیشب همو دیدیم وقرار شد ادامه بدیم واسه این حرفا دیره

دیشب تصمیم گرفتیم ادامه بدیم ارتباطمونو، پس چرا با این حساب نباید اقدام کنم؟ اخه همیشه اقداما از طرف ...

مگه یه کتاب رو ۲ بار بخونی پایانش تغیبر میکنه نه پس برگردی هم چیزی تغییر نکرده و نمیکنه عزیزم برنگرد هیچ وقت به رابطه ای که تموم شده برنگرد خودت بعدا به حرفم میرسی

زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌

دیشب تصمیم گرفتیم ادامه بدیم ارتباطمونو، پس چرا با این حساب نباید اقدام کنم؟ اخه همیشه اقداما از طرف ...

نه_ شاید از این روانی هاست که دست و پا زده تو اوکی بدی بعد اون رد کنه

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
یک به نظرم دختر نباید بره دنبال پسر بعدا پسره سرکوفت میزنه اره اویزون من بودیدو رابطه ای که تموم شده ...

همیشه اون دنبال من بوده، من هیچوقت اویزون نبودم ولی واسه یه رابطه که بخواد شروع بشه مگه نباید پیام و تماس دوطرفه باشه نه اینکه همیشه از طرف یک نفر باشه؟

به نظرم نه.اخه خودت داری میگی اکس آخه چرا باید دوباره وارد یه رابطه ای که تموم شده بشی و اینکه اگه بخواد تلافی کنه چی؟مهم اینه چیشده که از هم جدا شدید اگه میبینی کاری کرده که با یه عذر خواهی درست نمیشه بیخیالش شو