2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عه منم می خواستم بگم بهمنه

😂😂😂😂😂من گفتم دیگه😝😝😝😝

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
مه یاس سلین دیا

من سلین میزارم با شوهرم به تفاهم رسیدیم

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭
اره اره خودتو گفتم 😁 معمولا دخترای مهربون و کدبانویی هستن😊

فدات نظرلطفته      

یه زمانی ژلوفین من بودی...    از وقتی شدی استامینوفن بقیه  ‌  دیگه شیاف منم نیستی  ‌    بیبی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز