2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه منم می خواستم بگم بهمنه

😂😂😂😂😂من گفتم دیگه😝😝😝😝

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
مه یاس سلین دیا

من سلین میزارم با شوهرم به تفاهم رسیدیم

دخترم رو اولین بچم رو در ۳۵ هفته و ۵ روز بدون هیچ دلیلی از دست دادم.دو هفته مونده بود بغلش کنم.چشمام پر اشکه.برای آرامش خودم و شوهرم صلوات میفرستی؟لباساش و اتاقشو وسایلاشو میبینم دق میکنم😢😭
اره اره خودتو گفتم 😁 معمولا دخترای مهربون و کدبانویی هستن😊

فدات نظرلطفته      

یه زمانی ژلوفین من بودی...    از وقتی شدی استامینوفن بقیه  ‌  دیگه شیاف منم نیستی  ‌    بیبی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز