2777
2789
عنوان

آی وی افیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 71 پست
استراحت کن این دردا طبیعیه تا وقتی لک ندیدی جای نگرانی نیست

ممنون عزیزم

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
چ بهتررررر برو پیش خودش معجزه میکنع عالیه پشیمون نمیشی

من که الان تو پروسه ی ivfهستم کلی پول دارو دادم نمیشه الکی ولش کنم.اگه منفی شد پیشنهاد شمارو هم امتحان میکنم عزیزم ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره مشکل از کی باشه! اگه مشکل از خودش باشه خوب نمیشه بدون در نظر گرفتن خواسته زنش خودخواهی کن ...

مشگل از همسرمه . فقط بهم پیشنهاد داد گفت بخاطر خودت میگم معلوم نیس بار چندم جواب بده و اذیت میشی . بیا بدون بچه زندگی کنیم . باهاش بحث کردم و سه روزه باهاش حرف نمیزنم😢

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
مطلق نه ولی استراحت

ممنون عزیزم😚

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من چند ماه پیش انجام دادم. بار دوم مثبت شد شکر خدا، ان شاءالله برا شما هم مثبت شه. به هیچ علائمی چه ...

وای عزیزم مبارکه انشاالله قسمت همه بشه

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
مشگل از همسرمه . فقط بهم پیشنهاد داد گفت بخاطر خودت میگم معلوم نیس بار چندم جواب بده و اذیت میشی . ب ...

بهش بگو اگه اینقدر من واست مهمم و نمیخوای اذیت بشم بذارم شانسمو امتحان کنم بعدا حسرتش به دلم نمونه

[QUOTE=71666754]بهش بگو اگه اینقدر من واست مهمم و نمیخوای اذیت بشم بذارم شانسمو امتحان کنم بعدا حسرتش به دلم نمونه[/QU

مرسی عزیزم .اصلا حالم خوب نیس این روزا 😢

[QUOTE=71666754]بهش بگو اگه اینقدر من واست مهمم و نمیخوای اذیت بشم بذارم شانسمو امتحان کنم بعدا حسرت ...

میفهمم چی میگی .خودِ من خیلی داغونم این روزا همش به خودم میام میبینم نشستم به گریه خسته شدم از این دردِ بزرگ که هر چه بیشتر دنبال درمان میریم کمتر نتیجه میگیریم .تو هم سعی کن راضیش کنی برادرشوهرم آزمایشش از شوهرم ضعیف تر بود خانمش تو بار دوم انتقال باردار شد