2777
2789
عنوان

آی وی افیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 71 پست
راستی هر بار چند درصد احتمال میدن ک جواب میده   دو روز واستراحت مطلق داری

سلام.بستگی به سن ونوع جنین داره ومحیط رحم.من دفعه اول مثبت شد وقلبش هم زد ولی با سهل انگاری واسترس زیادی که داشتم در ۳ ماهگی سقط شد .این ماه نیز باز انتقال جنین فریز دارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما بار چندم مثبت شد؟ من دیروز روز دوم پریودیم بود سونو شدم پروسه شروع شد حالا روز ۶ پریودی با ...

عزیزم داروهات رو از روز دوم پریود دادن؟ قبلش ازمایش خاصی لازم نیست انجام شه؟ و اینکه سونو شکمی شدی؟

عزیزم شما بار چندم مثبت شد؟ من دیروز روز دوم پریودیم بود سونو شدم پروسه شروع شد حالا روز ۶ پریودی با ...

بار اول گلم. ولی با تاخیر زیاد انتقال دادم خیلی ب مشکل خوردم با داروهای انتقال خونریزی شدید کردم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام.بستگی به سن ونوع جنین داره ومحیط رحم.من دفعه اول مثبت شد وقلبش هم زد ولی با سهل انگاری واسترس ز ...

دکتر ب ما گفت هر بار ۳۰ درصد احتمال داره😐

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
بچه ها عمل تخمک کشی چه جوریه ؟ خیلی ترسناکه؟؟؟؟

نه خیلی راحته یه بیهوشی کوتاه مدت داره. وقتی هم ب هوش بیای انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

میشه بگین وضعیت همسرانتون چجوریه . همسر من هم اسپرمش خیلی خیلی ضعیفه هم حرکت اسپرمش🙄 عمل واریکوسل هم انجام داد ولی هیچ جوابی نگرفتیم 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
عزیزم داروهات رو از روز دوم پریود دادن؟ قبلش ازمایش خاصی لازم نیست انجام شه؟ و اینکه سونو شکمی ...

عزیزم من چون قبلش iui شده بودم عکس رنگی رحم.آزمایش هورمون انجام داده بودم دیگه نیاز نبود.روز دوم پریودی سونو واژینال شدم ۲۵ تا آمپول گنادوپین بهم داده که تا روز ۶ بزنم برم باز سونو شم

نه خیلی راحته یه بیهوشی کوتاه مدت داره. وقتی هم ب هوش بیای انگار هیچ اتفاقی نیفتاده

عزیزم میشه از پروسه درمانش بگی؟ حتما باید روز دوم پریود رفت دکتر؟ قبلش لازمه که ازمایش خاصی انجام داد؟ 

عزیزم من چون قبلش iui شده بودم عکس رنگی رحم.آزمایش هورمون انجام داده بودم دیگه نیاز نبود.روز دوم پری ...

اها . منم باید ای وی اف شم با ای یو ای نتیجه نگرفتم داروهاتون چقدر هزینش شد؟

بار اول گلم. ولی با تاخیر زیاد انتقال دادم خیلی ب مشکل خوردم با داروهای انتقال خونریزی شدید کردم

یعنی چه مدت بعد از پانکچر انتقال انجام دادین؟مشکل از شما بود یا همسرتون؟

عزیزم میشه از پروسه درمانش بگی؟ حتما باید روز دوم پریود رفت دکتر؟ قبلش لازمه که ازمایش خاصی انجام دا ...

روز 2 تا 5 برا بررسی فولیکول میری و از ماه بعد دارو شروع میکنی و میری برا تخمک کشی. قبلش آزمایشای هورمونی مرسوم و آزمایش اسپرم باید داد