2777
2789
عنوان

آی وی افیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 71 پست
انشالله که از این روش درمان نتیجه مثبت میگیرید  شما نمیترسید؟ من هنوز هیچ کدوم از مراحل ر ...

باور میکنی اینقدر که بخاطر این مشکل سختی کشیدیم و دکتر و بیمارستان و کلینیک رفتیم اصلا دیگه درد کشیدنش واسم مهم نیست ! کلا به اینکه دردم میاد یا چی فکر نمیکنم فقط میخوام از این شرایطی که الان توش هستیم عبور کنم ک تموم بشه 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باور میکنی اینقدر که بخاطر این مشکل سختی کشیدیم و دکتر و بیمارستان و کلینیک رفتیم اصلا دیگه درد کشید ...

توروخدا حتما ی سر بزن ب شاگرد های ایت الله اگر هم بتونی بری مشهد پیش خودش ک چ بهتر ولی شاگرداشم کار خودشو انجام میدن پشیمون نمیشی عزیزم از حرفای حضرت محمد بهت میگه چ بخوری ک دوماهه حامله بشی قبل ای وی اف سر بزن ظرر ک نداره

باور میکنی اینقدر که بخاطر این مشکل سختی کشیدیم و دکتر و بیمارستان و کلینیک رفتیم اصلا دیگه درد کشید ...

دقیقا حالتو درک میکنم میفهمم چی میگی. من خودمم سه سالو نیمه که دارم با این مشکل میجنگم ولی هنوز موفق نشدم . مثل یه غول بزرگ میمونه ! 

توروخدا حتما ی سر بزن ب شاگرد های ایت الله اگر هم بتونی بری مشهد پیش خودش ک چ بهتر ولی شاگرداشم کار ...

اتفاقا من شوهرم خودش از استان خراسان هستو سالی چند بار میریم مشهد! می دونی هر چی دارو گیاهی که فکرشو بکنی من تو چند سالِ گذشته خریدمو به خورد شوهرم دادم! همراه اون ۳ ساله دارو درمانی میکنه از قرص و کپسول بگیر تا هفته ای ۳ تا آمپول ولی اثر نکرد دکترش گفت فقط ivf

ی سوال بپرسم اگه همسرتون  آی وی اف رو نخوان قبول کنن . و ب شما پیشنهاد بدن بدون بچه زندگی کنید چیکار میکنید

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
راستی هر بار چند درصد احتمال میدن ک جواب میده   دو روز واستراحت مطلق داری

مطلق نه ولی استراحت

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
ی سوال بپرسم اگه همسرتون  آی وی اف رو نخوان قبول کنن . و ب شما پیشنهاد بدن بدون بچه زندگی کنید ...

بستگی داره مشکل از کی باشه! اگه مشکل از خودش باشه خوب نمیشه بدون در نظر گرفتن خواسته زنش خودخواهی کنه و بگه نمیخوام باید به زنش هم توجه کنه.ولی اگه مشکل از زن هستو مرد میگه بچه مهم نیست خوب معلوم زن و زندگیشو خیلی دوست داره که قید بچه رو هم میزنه