2777
2789

من دیروز فهمیدم باردارم یه بارداری خدا خواسته

بارداری اولم شوهرم از ذوقش همون روز که ازمایش دادیم به همه کفت من مخالف بودم میگفتم بذار قلبش تشکیل بشه بعد گفت ذوقمو کور نکن دیگه

ولی سر این بارداری چون خداخواسته بود و اصلا امادکیشو نداشتیم اصلا خ‌شحال نیست تا امزوز صبح که داشت میرفت سرکار میگفت نمیتونیم نگهش داریم و من یه کلام میکفتم نگهش میدارم با اینکه با بچه کوچیک سختم میشه ولی کار خدا بی حکمت نیست

الان زنگ‌ زده یه خورده نرم شده ولی بازم‌میپرسید میخوای نگهش داریم دیگه!!منم گفتم آره!!میخواستم بهش بگم به مامانش اینا فعلا نگه گفتم بذار ببینم نظر خودش چیه گفتم به مامانت اینا کی میگی گفت حالا بعدا

بعد نشسته حساب کرده بچه خرداد به دنیا میاد میگه ای بابا خردادی هم میشه اخه! میگم مگه خرداد چشه میگه خوب نیست(من خردادیم😬)

یدونه تو‌هستی بسته😐😀

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست ندارم‌مادرشوهرم بدونه فعلا چون سر بارداری دختراش به همه میگفت الا من!!!منم یه بار بهش گفتم اگه باز باردار بشم بهتون نمیگم تا سه چهار ماه مثل خودتون😬

ولی مادرشوهرم نزدیکمه گاهی اوقات یه چیزی میگه بیار که سنگینه یا دخترش نشسته به من میگه پا شو فلان کارو بکن😐اگه ببینم این کارارو‌کنه محبورم بگم بهش

عع خردادیا خوبن که

دختر من خردادیه

من همون اولش که فهمیدم خونه مامانم اینا بودم

مامانم گفت میخواییم ثبت نام کنیم بریم مشهد توام بیا بریم

گفتم من نمیتونم باردارم همین امروز فهمیدم

اگه مساله ی مشهد پیش نمیومد شاید میذاشتم تو هفت هشت هفتگیم میگفتم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

منم فعلا نگفتم ب هیچ کس ولی شوهرم دوووم نمیاره نگه از طرفی ویارم دارم احتمالا لو میره 

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.
خخخ وای چه جالب چه خانواده توپیی... حسودیم شد خوشبحالت التماس دعا برای همه منتظرا ومن

ان شاءالله خدا دامنتون به حق امام حسین به زودی سبز کنه🙏🙏