saboli مدیر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1030 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 48 پست سلام بچه ها امکان داره بی بی چک منفی باشه ولی باردار باشیتقریبا ۲۰روزه ک پریم عقب افتاده ۳بار بی بی چک زدم ولی منفی بود البته ی بار ی هاله ی کمرنگ افتاد تورو خدا اگه تجربه ای دارین بگین همه علائمم دارم همسرم واسه خوشبختیم کافیه 1397/07/21 | 23:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saboli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1030 منم چندروزه لک بینی دارم الان چندساعتیه قط شده تازه عقبم انداختم باید ۳روز پیش میشدم نه میاد نه م ... ی بی یی بزن خیال خودتو راحت کن همسرم واسه خوشبختیم کافیه
mehrabaniii عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 9952 منم چندروزه لک بینی دارم الان چندساعتیه قط شده تازه عقبم انداختم باید ۳روز پیش میشدم نه میاد نه م ... احتمالا لک لانه گزینی بی بی بزن میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی
jojee19 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 7438 ی بی یی بزن خیال خودتو راحت کن زدم منفیه خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
saboli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1030 زدم منفیه چندروزه دیگه دوباره تست کن اول صبح من ک اتقد بی بی چک خریدم خسته شدم همسرم واسه خوشبختیم کافیه
jojee19 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 7438 احتمالا لک لانه گزینی بی بی بزن اخه انقدر طولانی میشه لک لانه گزینی؟؟چهارروزه لک میبینم امروزم خیلی کمتر شده زدم منفیه خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
mehrabaniii عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 9952 اخه انقدر طولانی میشه لک لانه گزینی؟؟ چهارروزه لک میبینم امروزم خیلی کمتر شده زدم منفیه نمیدونم والا چی بگم میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی
jojee19 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 7438 چندروزه دیگه دوباره تست کن اول صبح من ک اتقد بی بی چک خریدم خسته شدم منم خسته شدم هرماه زدمو منفی شدالبته سابقه لکه بینی قبل پریودو دارم ولی اینکه عقب بیفته رو نه خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
saboli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1030 اخه انقدر طولانی میشه لک لانه گزینی؟؟ چهارروزه لک میبینم امروزم خیلی کمتر شده زدم منفیه من کلا ی روز لک داشتم الانم خیلی دلم و کمرم درد میکنه همسرم واسه خوشبختیم کافیه
saboli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1030 منم خسته شدم هرماه زدمو منفی شد البته سابقه لکه بینی قبل پریودو دارم ولی اینکه عقب بیفته رو نه چند ماهه اقدامی؟ همسرم واسه خوشبختیم کافیه
jojee19 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 7438 من کلا ی روز لک داشتم الانم خیلی دلم و کمرم درد میکنه من اصلا علائم ندارممیدونم پریود میخوام بشم😢 خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
jojee19 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 7438 چند ماهه اقدامی؟ ۴ماهه خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
saboli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1030 ۴ماهه خب خیلی وقت نیست ک میشی خواهر من بعد ۶ماه اقدام حامله شد من اصن اقدام نبودم رابطه ی خطر داشتم همسرم واسه خوشبختیم کافیه
jojee19 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 7438 خب خیلی وقت نیست ک میشی خواهر من بعد ۶ماه اقدام حامله شد من اصن اقدام نبودم رابطه ی خطر داشتم ... اره ولی انتظار داشتم مث قبل تواولین ماه باردار شم اصلا فکرشم نمیکردم طول بکشه😁 خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
saboli مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1030 اره ولی انتظار داشتم مث قبل تواولین ماه باردار شم اصلا فکرشم نمیکردم طول بکشه😁 بچه داری؟بچه چندمته همسرم واسه خوشبختیم کافیه
jojee19 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 7438 بچه داری؟ بچه چندمته نه عزیزم ندارمبچه اولموتوهفته ۲۰مجبور به سقط شدم خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹