2789
عنوان

بارداری

232 بازدید | 48 پست

سلام

بچه ها امکان داره بی بی چک منفی باشه ولی باردار باشی

تقریبا ۲۰روزه ک پریم عقب افتاده ۳بار بی بی چک زدم ولی منفی بود البته ی بار ی هاله ی کمرنگ افتاد 

تورو خدا اگه تجربه ای دارین بگین 

همه علائمم دارم

همسرم واسه خوشبختیم کافیه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم سه شنبه موعدمه امشب بی بی چک گذاشتم منفی بود یعنی پری میشم یا زود زدم؟ 

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

منم همچین تجربه ای داشتم ماه دوم اقدام بعد بیست روز تاخیروده تا بی بی چک مثبت ازمایشم منفی شدو وقتی از ازمایشگاه میومدم خونه پریودشدم.ماه بعدش اما زودباردارشدم.بنظرم عقب انداختن نشونه خوبیه

خداجون مراقب نی نی تو دلم باش به خودت میسپارمش😍😍
بی بی خطا داره چرا آزمایش ندادی سریع برو‌آزمایش بده خوب

فردا حتما میرم تقریبا ۱۰روز پیش لک داشتم ولی خبری نشد از پریم

ان شاالله که مثبت باشه عزیزم

برای منم دعا کنین

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

ب نظرم زود زدی ی چند روز دیگه دوباره تست کن 

من ک دیگه انقد منفی دیدم کفری شدم

شاید عزیزم لک لانه گزینی بوده چون میگی بعدش قط شده. برو دکتر ایشالا ک بارداری

مرسی گلم 

فردا میرم حتما کمر درد دیگه خستم کرده

زوده عزیزم بذار یکی دوروز از موعدت بگذره بعدم شب نزن صبح بزن

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
ایشاالله همه کسایی ک دلشون میخاد مادر بشن زودی مادر بشن

اللهم آمییییییییییین

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤