2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 48 پست
زوده عزیزم بذار یکی دوروز از موعدت بگذره بعدم شب نزن صبح بزن

یعنی امکان داره اشتباه شده باشه حالم اصلا خوب نیس بچه ها😞😞😞😞

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اشتباه نشده 

من انقد مطلب سرچ کردم دیگه حفظم همه چیرو زود ‌زدی عزیزم 

چند ماهه اقدامی

همسرم واسه خوشبختیم کافیه   

آره هنوز خیلی زوده.بذار بگذره از موعدت

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
اشتباه نشده  من انقد مطلب سرچ کردم دیگه حفظم همه چیرو زود ‌زدی عزیزم  چند ماهه اقدامی

من 4 ماه پیش سقط داشتم 12 هفته نی نیم سقط شد از اون موقع هر چی اقدام میکنم فایده نداره بعدشم این ماه اصلا حالت پریودی ندارم سینه هام بزرگ شده تکرر ادرار که چی بگم همش یه پام دستشویی امروز یه کم زیر دلم درد گرفت سمت چپ خوب شد الان دوباره یه کم گرفته دیگه نمیدونم چیکار کنم بدجور کلافم

خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
من 4 ماه پیش سقط داشتم 12 هفته نی نیم سقط شد از اون موقع هر چی اقدام میکنم فایده نداره بعدشم این ماه ...

عزیز دلپ ایشاالله ک بارداری 

سقطت بخاطره چی بود؟

من دیشب انقد حرصم گرفت ی لیوانه پر جوشونده چای کوهی خوردم 

آره هنوز خیلی زوده.بذار بگذره از موعدت

چند روز بگذره از موعدم در ضمن اینم بگم که ماه قبلی 28 ماه پری شدم اما ماه قبل 24 ماه شدم هیچ وقت اینجوری نمیشدم پری هام منظره حالا رو کدوم حساب کنم؟ 

عزیز دلپ ایشاالله ک بارداری  سقطت بخاطره چی بود؟ من دیشب انقد حرصم گرفت ی لیوانه پر جوشونده چ ...

گفتن رحم پسش زده از لحاظ روحی بدجور بهم ریختم 

چند روز بگذره از موعدم در ضمن اینم بگم که ماه قبلی 28 ماه پری شدم اما ماه قبل 24 ماه شدم هیچ وقت این ...

ب نظره من اخرین پریودت 

چند روز بگذره از موعدم در ضمن اینم بگم که ماه قبلی 28 ماه پری شدم اما ماه قبل 24 ماه شدم هیچ وقت این ...

ماه قبل رو حساب کن.ببین همه میگن روز موعد بزنی میشه اما من خودم گذاشتم سه چهار روز گذشت زدم راحت هم مثبت شد نه هاله بود نه مشکوک بود.چندروزی خودت رو بیخیال بگیر سرت رو گرم کن بهش فکر نکنی تا دو روزی از موعدت بگذره

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

وای یعنی میشه باردار باشم دیگه واقعا طاقت این که پری بشمو  ندارم 

گفتن رحم پسش زده از لحاظ روحی بدجور بهم ریختم 

ای وای چقد بد

شوهرم امشب میگه چرا چای کوهی خوردی اگه باردار باشی چی

حالا شبای قبل میگفت توهم زدی 

دلهره افتاد ب جونم 

منم چندروزه لک بینی دارم

الان چندساعتیه قط شده

تازه عقبم انداختم باید ۳روز پیش میشدم

نه میاد نه میره بلاتکلیفم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

امید به خدا دیگه تحمل ندارم به خدا