2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بهم محل نمیدن😥

5074 بازدید | 60 پست

خیلی یخن اونم فقط بامن

خاهرشوهرم ب بقیه جاریا میگه آبجی 

ندیدم تا حالا منو صدا کنه اصلا

بینیمو عمل کردم دیده ی نظر نداده

هییییچی نگفت 

با همه رفت وآمد دارن جز من انگار

منم ساده و ساکت 

برادر شوهرم باهام همکاره فقط ی سلام میده بهم 

میره با بقیه همکارا جیک جیک میکنه

شوهرمو خاندانش از چشمم افتادن

چکار کنم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام محلشون نده 

دورم ازینم که هست خالی تر میشه

الان اومده با مادرم گپ میزنه یبار منو مخاطب قرار ندادن

میگه فرداشبم میام چون مادرت هست

وگرنه اصلا این ورا پیداش نمیشه با اینکه همسایه ایم

مثل خانواده شوعر من که بی محبت و سردن اوایل ناراحت میشدم ولی شوهرم گفت  توام محلشون نزار

سرد باش

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺

منم نامزدم وخانوادش ازچشمم افتادن احساس میکنم بیمعرفت ترین خانواده دنیان چندروزپیش داییم فوت شده یه تسلیت بهم نگفتن اصلانامزدم حتی توی مراسم هم نیومدمنم اصلابهش زنگم نزدم هرچی به خانوادم میگم اینجورین قبول نمیکنن همش چون ازطلاق بدشون میادمیخان بسوزموبسازم یجوری سردشدم که حوصله حرف زدن بانامزدمم ندارم اصلانبینمش راحت ترم

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
مثل خانواده شوعر من که بی محبت و سردن اوایل ناراحت میشدم ولی شوهرم گفت  توام محلشون نزار سرد ب ...

شوهرمم عینه خودشونه

قبلا عاشقش بودم

الان نمیدونم چ حسی دارم بهش 

خسته شدم از تنهایی 😢😢

منم نامزدم وخانوادش ازچشمم افتادن احساس میکنم بیمعرفت ترین خانواده دنیان چندروزپیش داییم فوت شده یه ...

کاش منم میتونستم دل بکنم ازین زندگی 

آدمو پیر میکنه بی محبتی بی توجهی😔

شوهرمم عینه خودشونه قبلا عاشقش بودم الان نمیدونم چ حسی دارم بهش  خسته شدم از تنهایی 😢😢

چند ساله ازدواج کردی

چند سالتونه

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺