2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بهم محل نمیدن😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5088 بازدید | 60 پست

بخدااا بهتره ک اینجوری. منم بهشون بی محلی میکنم. اوایل عقدمون مادرشوهرم ز زد ب گوشیه شوهرم خواب بود من ج دادم تلفنو روم قطع کرد. از اون زمان یک بارم نشده من ز بزنم بهش. یا وقتی ب گوشیم ز میزنه چون میدونم باشوهرم کارداره ن من اصلا ج نمیدم. دیروزم کلی ز زد اصلا ج ندادم کلی نگران شده بود. ازم ک پرسید گفتم خواب بودم😏

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
کاش منم میتونستم دل بکنم ازین زندگی  آدمو پیر میکنه بی محبتی بی توجهی😔

من که دل کندم اصلاچشم‌دیدنشونوندارم ولی مگه خانوادم‌میفهمن

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز من الان ۵۵روزه زایمان کردم هنوز عمه عا و عموهای بچم نیومدن دیدنش

بی محبتی از این بیشتر اخه

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
از خانواده ی شوهر چیزی جز احترام نخواید ، بی احترامی که بهتون نکردن ، غصه نخور گلم 

الان نشسته با مادرم میگه میخنده 

منم ومادرم و اون 

ی حرف بامن نزدن 😢

منم واسه خودم تی وی دیدم 😭

اونوقت تعریفم میکنه از جاریام آبجی آبجی میکنه بهشون 

شوهرمم عینه خودشونه قبلا عاشقش بودم الان نمیدونم چ حسی دارم بهش  خسته شدم از تنهایی 😢😢

تا حالا سعي كردي تو خودتو رو قاطيشون كني؟

مي دوني قضاوت هاي اشتباهي كه در مورد ادم ساكت و كم حرف تو جامعه هست چياست؟

مردم ادم ساكت و كم حرف كه ميبينن فكر مي كنن طرف خودشو ميگيره و اونا رو ادم حساب نمي كنه واسه همين براي اينكه اونا هم براي خودشون ارزش قائل هستن دوست ندارن وارد ارتباط با ادمي بشن كه به نظر خودشون مغروره و تحويلشون نمي گيره

متوجه منظورم شدي؟😊

بخدااا بهتره ک اینجوری. منم بهشون بی محلی میکنم. اوایل عقدمون مادرشوهرم ز زد ب گوشیه شوهرم خواب بود ...

مادرشوهرمنم همیشه بخاد دعوت کنه زنگ میزنه همسرم 

خیلی برام سخته 😢

😭منم فک کنم بچه دار بشم همین کارو کنن 😧 

غصه نداره که بابا 

توام محل نده

میدونی من تو این هفت سال احترام داشتم و همیشه دعوت و پذیرایی عالی اینا اینحورن

یه حاری دارم یعنی‌تو روشون فحش و دعوا بین همه‌رو به هم‌زده ولی زایمان کرد از ترسون رفتن تا بیمارستان دیدنش

به نظرم ادم‌اروم باشه و احترام بزاره کلاه سرش میره مثل من

منتها من چون همسرم پشتمه و طرف من این رفتارعاشون دیگه اذیتم نمیکنه منم بی خیالی طی میکنم

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
مهم همسرته خانواده همسر کیلو چند😒

اونم عینه هموناس 

چندبار گریه کردم گفتم بهم محبت کن 😭

خاک برسرم 

الان محل بهش نمیدم هی پیام عاشقانه میده 

چ فایده از چشمم افتاده

مادرشوهرمنم همیشه بخاد دعوت کنه زنگ میزنه همسرم  خیلی برام سخته 😢

شغلت چیه عزیزم

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

عزیزم عذر میخواما احتمالا خودت رفتارت سرده با دیگران مگه میشه همه باهات بد باشن اخه . اگه بد بودن با مادرتم خوش و بش نمیکردن . احتمالا مثل خواهرمی که خواهرشوهراش میخواستن بیان میگفتن مادر و خواهرتن بگو بیان . چون خواهرم خیلی ساکته😑

و خدایی که به شدت کافیست ...