2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم بهم محل نمیدن😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5088 بازدید | 60 پست
تا حالا سعي كردي تو خودتو رو قاطيشون كني؟ مي دوني قضاوت هاي اشتباهي كه در مورد ادم ساكت و كم حرف تو ...

اره خیلی شنیدم ک میگن خودتو میگیری میفهمم 

دیگه ۲۹سال اینجوری بزرگ شدم چ کنم 

اخه اگه جاریام ساکت باشن عیب نیس باهاش گرم میگیرن 

فقط سکوت من خار داره😒

اونم عینه هموناس  چندبار گریه کردم گفتم بهم محبت کن 😭 خاک برسرم  الان محل بهش نمیدم هی ...

پیام میده توام ده برابر بده شوهرت و برای خودت حفظ کن

اصلا بدی اونارو نگو خوبیشونو بگو تعریف کن ولی اغراق نکن اون ببینه تو دوستشون داری خودش متوجه میشه اونا چی گندی هستن! حالا که دوستت داره از خودت نرونش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم عذر میخواما احتمالا خودت رفتارت سرده با دیگران مگه میشه همه باهات بد باشن اخه . اگه بد بودن با ...

نه عزیزم من خودم گرمم مثلا دخترخاله ها و دختر عموهای شوهرم میشینیم کلی خوش میگذره بهمون وهر حا باشم بقیه تخویلم میگیرن دوست دارن هم صحبت باشیم ولی خانواده شوهرم .......

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
مادرشوهرمنم همیشه بخاد دعوت کنه زنگ میزنه همسرم  خیلی برام سخته 😢

هرچقد احترام دیدی همون قدر احترام بذار. تولد مادرشوهرم بود، شوهرم گفت ز بزن واسه شام دعوتشون کن تولدشو تبریک بگو گفتم ز بزنم تلفن روم قطع میکنن آخر خودش ز زد دعوت کرد. اگ خونمون نمیومدنم عمرا ز نمیزدم تولدشو تبریک بگم

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
عزیزم عذر میخواما احتمالا خودت رفتارت سرده با دیگران مگه میشه همه باهات بد باشن اخه . اگه بد بودن با ...

ساکتم 

ولی شوخم بگو بخندم خیلیه با دوستای صمیمیم 

ی جاری دارم صدا ازش نمیاد

همچین با اون گرم میگیره 

نه عزیزم من خودم گرمم مثلا دخترخاله ها و دختر عموهای شوهرم میشینیم کلی خوش میگذره بهمون وهر حا باشم ...

خب خانواده شوهرت میان با مامانت میشینن به صحبت و خوش و بش؟!

و خدایی که به شدت کافیست ... 
اره خیلی شنیدم ک میگن خودتو میگیری میفهمم  دیگه ۲۹سال اینجوری بزرگ شدم چ کنم  اخه اگه جا ...

اخه حتما جاريات اكثر مواقع تو جمع حرف مي زنن و ميگن ميخندن و يه وقتايي كه ساكتن همه بهشون توجه مي كنن كه ببينن چيزيش شده؟

اما شما هميشه ساكتي

سعي كن تو جمع شاد باشي و بگي بخندي ٢٩ سال مگه سنيه، همينجوري پيش بري خودت افسرده ميشي شوهرتم ازت فراري و ميره با كسايي ميگه و ميخنده كه شادن و ازشون انرژي ميگيره و از تو دور ميشه حالا ممكنه اون ادما مادرت باشه يا هر كسي ديكه

تو تغيير كن ميبيني ادماي اطرافتم تغيير كردن

پیام میده توام ده برابر بده شوهرت و برای خودت حفظ کن اصلا بدی اونارو نگو خوبیشونو بگو تعریف کن ولی ...

غرورمو شکونده 

یادم میوفته چجور اشک میریختم ک بهم محبت کنه از خودم بدم میاد 

الانم میدونم اگه خوب بشم باهاش باز خودشو میگیره برام ببخشیدا ولی کلا مرض دارن 

ساکتم  ولی شوخم بگو بخندم خیلیه با دوستای صمیمیم  ی جاری دارم صدا ازش نمیاد همچین با او ...

نمیدونم والا گفتم شاید مثل خواهرمی .اوایل ازدواجشون مادر شوهرش یه روز اومد خونمون گفت تورو خدا بگید ما جیکار کردیم به دخترتون با ما اینجوریه حرف نمیزنه قاطی نمیشه و اینا . میگفتن ما فکر میکردیم دخترتون مثل خودتونه 😃مامانمم انقد به خواهرم نصبحت کرد فقط یه کوچولو بهتر شد

و خدایی که به شدت کافیست ... 
اخه حتما جاريات اكثر مواقع تو جمع حرف مي زنن و ميگن ميخندن و يه وقتايي كه ساكتن همه بهشون توجه مي كن ...

از اول نامزدی منو از خانواده اش جدا کرد 

تو دوسال دوران عقد کلا س بار منو برد خونشون اونم بین سی چهل نفر آدم 

اصلا باهاشون صمیمی نشدم 

خودش هر روز خونمون بود 

اینام فکر میکردن ک من نمیام و قیافه میگیرم

نمیدونم والا گفتم شاید مثل خواهرمی .اوایل ازدواجشون مادر شوهرش یه روز اومد خونمون گفت تورو خدا بگید ...

منم باهاشون صمیمی نشدم ساکتم 

اونام تلاشی نکردن 

باز صد رحمت مادرشوهر خاهرت براش مهم بوده