2777
2789

یه هفته اس ازپریودم گذشته امروز بی بی چک گرفتم سریع دوتاخط پررنگ. افتاد یه پسر دوسالو نیمه به شدت شیطون دارم ما فعلا بچه نمیخواستیم وقتی به شوهرم کفتم ناراخت شد گفت تو این اوضاع ما نمیتونیم باز بچه داشته باشیم همش داره میره میاد میگه چه بدبختی گیر کردم میگه باید بندازیمش این هنوز بچه نشده 😐اعصابم و خورد کرده بهش میگم من الان اعصابم از تو خوردتره ولی به این موضوع اصلا فکر نمیکنم داد و بیداد راه انداختخ فردا هم میگه بریم پیش دکترت اگه اون کفت این کار غیرقانونیه بیخیال میشیم دیگه خدا داده دیگه😐

دلم نمیخواد فعلا کسی بفهمه زبون شوهر منو‌فقط مادرو خواهرش میدونن اونا خوب میدونن وطور نرمش کنن اگه محبور بشم ازونا کمک میخوام 

فقط دوتا مشکل دارم اولیش لینکه من قرص دپاکین ۲۰۰ و میکراکیم ۵۰ برای میگرنم خوردم تو یه ماه اخیر اینا هم داروهایی هستن که جز گروههای c و d هستن خیلی نگرانم‌که باعث ناهنجاری جنین بشه

دوم‌ اینکه من یه پسر ۲ سال و‌تمیه خیلی شیطون دارم اونم دست تنها بززگش کردم یعنی میتونم از پس دوتا بچه بر بیام؟همین الانش انقدر پسرم‌ میاد رو دل و‌کمرم‌میشینه یا همش بغل میخواد خیلی استرس دارم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

راستی یه فیلم بود راجع به سقط جنین لینکشو‌دارید برام بفرستین بفرستم برای شوهرم بلکه خودش بفهمه چکار میخواد بکنه

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم براي ما زن ها كه إحساسي هستيم و حس مادرانه داريم سخته . ولي منطق رو نگاه كني حق با شوهر شماست.

ايشون بايد بتونه از پس هزينه ها بر بياد.

ولي بايد مراقبت ميكرديد از اول. 

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

در مورد قرص نمیدونم.اما من دقیقا شرایط تو رو تجربه کردم دختر من ۳سال و ۲ ماهش بود باردار شدم.شوهرم تا زایمانمم همش غر میزد که من نذاشتم سقط کنیم.الان جونش برا دومی درمیره یه جوری که همش بهش تذکر میدم به اولی هم توجه کن

راستی یه فیلم بود راجع به سقط جنین لینکشو‌دارید برام بفرستین بفرستم برای شوهرم بلکه خودش بفهمه چکار ...

برنی تو نت میاد

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

عزیزدلم بسپر به خدا اصلا نگران نباش ببین چی پیش میاد..  دکتر میری اگه مشکلی باشه میگه.. ان شاالله که هرچی خیره برات همون بشه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

من فقط بگم بچه رو سقط کنید بلاهایی ب سرتون میاد که ب راحتی نمیتونید کمر راست کنید

کاش دقت میکردی قبلش

با شوهرتم دهن به دهن نذار بذار خودش با قضیه کنار میاد

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی