2777
2789
عنوان

از حرف مامانم خیلی ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 57 پست

آره عزیزم هر چی با عروس جماعت سرسنگین باشی بهتره 

بیشتر زمانی برو خونه مادرت که بفهمی عروستون نیست 

طفلی مامانت گناه داره بخواد بین شما و عروس یه حرفی بزنه عروس کینه به دل میگیره اما دخترا زود یادشون میره 

بیخیال بابا 

همه جا همینجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همین اتفاق واسه دختر عمم هم افتاد اون هرروز میرفت خونه مامانش با دوتا بچه باباشم حقوق یه کارمند ساده رو داره اونام خب باید خرج سه نفر اضافه رو هم میدادن تازه دختر عمم ابش با دادادش تو یه جوب نمیرفت همش دعوا داشتن اخرش زن داداشش بهش گفته بود میشه یکم کمتر بیای؟اونم بهش برخورد 

عمم همیشه غیر مستقیم بهش میگفت که کمتر بیا پولمون به سرماه نمیرسه ولی کو گوش شنوا

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

منم مادرم گاهی ازش ناراحت می شم احساس می کنم عروسش رو از من بیشتر دوست داره تاهردومون اونجاییم اونو بیشتر احترام می کنه ولی وقتی با خودم فکر کردم دیدم شوهر منو از پسراش بیشتر احترام می کنه فهمیدم که دیگه از دستش ناراحت نمی شم 

تو اصلا چطور تونستی از عاشورا تا حالا پیش مادرت نری و دست رو دلت بذاری مادر من خیلی حرفای بدتر از این هم گفته من حتی یه روز دووم نمیارم که نرم پیشش 

دیدار با مادر از اوجب واحباته 

هر چی هم بگ هر کاری هم بکنه عشقش تو قلب ماست 

اونی که با جون و دل بزرگت کرده هیچ وقت ناراحتیتو نمیخواد شاید گاهی اوقات از حرفش برنجی اما اون صمیمانه دوستت داره تو هم عاشقانه دوستش داری مطمئنم 

عزیزم مامانا اولی که عروس میارن  جوگیرن فکرمیکنن حالاچه خبره،چندبارکه عروس حالشونوبگیره میفهمن هیشکی دخترخودشون نمیشه

آخر داستان دیدن داره صبر کنید ✌ حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

من هر روز مامانم رو میبینم میرم خونشون بااینکه عروس دوسته .تازه از زن داداش هام خوشم نمیاد . همهومامان ها گلن باید قدرشون رو بدونیم 😘😘😘😘😘😘😘

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 

عزیزم کلا مادرا همینن عشقِ پسراشونم. کاریشم نمیشه کرد ولی منِ بیچاره فوق بد شانسم چون مادر شوهرم عاشقِ دختراشه مامانمم عاشقِ پسراشه. من😒 شوهرم😐

مادرامون👩👸

خواهر من بچسب به زندگیت تا بوده همین بوده .دو سه هفته پیش ما دعوت شدیم خونه مامانم نهار نصف یه کله پاچه را برا ده یازده نفر بار کرد با دو تا خورش خوری کوچیک قورمه سبزی. شامم 5 تا بادمجون را گوجه بادمجون کرد با یه دیس پلو سفید برا همون 10 نفر حسابشو بکن دیگه والا از اون سه هفته پیش تا حالا هم به رو خودش نیاورده من و برادرامم حساب کن چقدر جلو طرفای مقابلمون خجالت شدیم تازه از اول تا آخرم راه رفت گفت وای خیلی گرونیه باید آدم هوای کارشو داشته باشه😰😰😰

تو اصلا چطور تونستی از عاشورا تا حالا پیش مادرت نری و دست رو دلت بذاری مادر من خیلی حرفای بدتر از ای ...

عزیزم وقتی دوس نداره برم خونش من چیکار کنم،،،خودمم ناراحتم و حسرت میخورم،،ولی وقتی میبینمش عین خیالش نیس،،همینکه برادرم و زنش باشن خوشحاله