2777
2789
عنوان

از حرف مامانم خیلی ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 57 پست
عجب مادر باحالی داری خدایی

آره عروس هاش هم همین حرف رو میزنن،،،،از اول همینجوری پسردوست بود،،،عروس هامون هم میدونن هیچ جایی تو اون خونه نداریم،دائم متلک و نیشخند بارمون میکنن!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان منم همینه زندگیش برای اوناست غصه هاش برای ما دخترها الکی میگه دلم تنگ شده ولی یه سر به مانمیزنه بهد بچه ی داداشمو میبره پارک بچم به دنیا اومد اصلا به من نرسید بچه ی داداشمو نگه داشت زنداداشم بره کلاس حالا من تازه زایمان کردم 

خدایا ممنونم به خاطر همه ی نعمت هایی که بهم دادی ومن قدرشونو نمیدونم 
دقیقا عین خیالشون نیست،،،همینکه عروسش دورش باشع کفایت میکنه،،فکر کنم همون از ترس عروسش نمیخواد برم ا ...

گلم مادرتونه،قطعا شمارو دوست داره،حرفش بی منظور بنظر میاد،اگر ناراحت شدید با خودشون مستقیم درمیون بزارید،خودخوری فایده نداره

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
آره به نظرمنم پدر و مادرها گناه دارن سنشون بالاست احتیاج به آرامش دارن من سعی می کنم فقط هفته ای یه ...

من خدایی ناراحت نمیشم از این اخلاق مامان چون میدونم حق داره بلاخره دختر پسر عروس داماد کردن میخوان تازه استراحت کنن نه عروس یا داماد هر روز خونشون باشن،تازه میگم مامان بابای من واقعا مشکل مالی ندارن ولی اونایی که پدر و مادرشون کارمند و اینها هستن باید اینم در نظر بگیرن که با این گرونی ها ممکنه فشار مالی هم بیاد به پدر و مادرشون

چی شده تازگیاماماناجوری رفتارمیکنن که دختراکمتربرن ،بچه های من کوچیکن وبه هرحال کمی به وسایل دست میزنن البته یکیش مامانم هیچی نمیگه ولی گاهی یجوری رفتارمیکنه که حس میکنم کمتربرم بهتره چندروزپیش اونجابودم تصمیم گرفتم که دیگه نرم این درحالیه که وقتی بیان خونه من کلی احترام میکنم ولی رفتارمامانمودوست ندارم متاسفانه آدمیم که نمیتونم خودموسرگرم کنم بادوتابچه واینجوری حرص میخورم 

منم بابام بیشتر زنگ می زنه بهم که برم خونشون 

آره ،آخه اکثرا دخترا بابایی ان باباها هم دخترا رو بیشتر از پسرا دوست دارن😊

دوستای گلم اگه میشه برای پسرداییم که ناکام از دنیا رفت یه فاتحه هدیه کنید😢😢😔😔 ممنون شاد باشید😶❤️ 
من خدایی ناراحت نمیشم از این اخلاق مامان چون میدونم حق داره بلاخره دختر پسر عروس داماد کردن میخوان ت ...

عزیزم هیچ مشکل مالی ندارن،،وضعشون عالی عالیع،،شوهرم تا دعوتش نکنن اصلا نمیاد،که بگم بخاطر شوهرمه،،،فقط خودمو و دخترم مبرفتیم،،،کلا مامانم اینجوریه،،وقتی کار داره یا مهمون داره زنگ میزنه بریم،،،وقتی الان که احتیاجی به ما نداره دیگه راضی نیست بریم،یه سال خم نریم عین خیالش نیس

عزیزم کلا مادرا همینن عشقِ پسراشونم. کاریشم نمیشه کرد ولی منِ بیچاره فوق بد شانسم چون مادر شوهرم عاش ...

وای دقیقامثل من 😐مامانم همیشه هوای مامانشوداره وزنداداش وعروسمون وتابااوناباشه اصلایادمانمیفته هرروزمیره خونه مامان بزرگم واسه همین دوست نداره مابریم که بخاطرمامجبورباشه توخونه بمونه حالانباشن اونوقت میادخونه ماولی من بازاحترام میکنم ولی اینکه محبتی به دختراش نداره ناراحتم میکنه چقددلم میخوادیکی مثل یه مامان دوستم داشته باشه احساسی که من به بچه هام دارم مامانم یک هزارمشونداره ،کمردردبدی گرفتم بخاطربغل کردن بچه دکترگفت دهروزاستراحت کن ولی نه اومدخونمون کمکم کنه ونه گفت برم خونشون مادریعنی همیشه حواسش به بچش باشه الان یک ماهه باکمردردوبدبختی کارامومیکنم کلادلسوزبچه هاش نیست 

منم مادرم گاهی ازش ناراحت می شم احساس می کنم عروسش رو از من بیشتر دوست داره تاهردومون اونجاییم اونو ...

هیچکس جای بچه ادمو نمیگیره

اونا رو بیشتر  دوست نداره

عاقل و فهمیده هست میخواد دختر و پسرش رو بواسطه عروس و داماد برای خودش نگه داره

افرین به اینهمه شعور

میشه لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستی
وای دقیقامثل من 😐مامانم همیشه هوای مامانشوداره وزنداداش وعروسمون وتابااوناباشه اصلایادمانمیفته هررو ...

ماها نسل سوخته ایم دهه شصتی ودهه هفتادی های طفلکی تو بچگی پدر سالاری ومادر سالاری بود الانم که خودمون مادر پدر شدیم همه وجودمون بچه هامونه به هر حال باید قبول کنیم که مادر پدرهای ما از همون جوونیهاشونم تا بخوای از زیر بار مسوولیت شونه خالی کردن و این مدل راحت ترن که ماها مزاحمشون نشیم

ماها نسل سوخته ایم دهه شصتی ودهه هفتادی های طفلکی تو بچگی پدر سالاری ومادر سالاری بود الانم که خودمو ...

دقیقایادروزهایی میفتم که حسرت یه مدادرنگی 12تایی داشتم 😢😢😢البته همه همکلاسیام مثل من بودن چون تعدادبچه زیادبودالانم حسرت محبت وتوجه پدرومادر،بچه های ماازتوجه زیاددارن بدمیشن وماازبی توجهی وبی محبتی کمبودداریم

دقیقایادروزهایی میفتم که حسرت یه مدادرنگی 12تایی داشتم 😢😢😢البته همه همکلاسیام مثل من بودن چون تعد ...

من یادمه یه سال شاگرد اول شدم پدرم جایزه برام یه مداد رنگی 24 رنگه خرید خداییش انقدر اون موقع ها هیچی نبود انقدر حیعیم اومد ازش استفاده کنم که شدم دبیرستانی ودیگه به کارم نیومد ارثیه من رسید به برادر کوچیکم که دهه هفتادی بود اونم قشنگ از خجالتش در اومد