2777
2789
عنوان

نسبت عدس به برنج واسه عدس پلو 🤔🤔

35299 بازدید | 21 پست

سلام 

نسبت عدس به برنج   تو عدس پلو  چندچنده

مثلا برابر یا یک به دو برنج یا یک به سه برنج

یا کم میشن و گم میشن تو برنج 

یا زیاددددد و مثلا میشه عدس خالی🙄🙄

انگار این نسبت وقتی برنج ایرانی باشه یا هندی هم فرق میکنه 

پس هم تو برنج هندی بگید هم ایرانی 

ممنون میشم خیلی برام سواله موندم توش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا خانواده ۴نفره من ۲لیوان برنج 

۱لیوان ونصف هم عدس میکنم 

عالی میشه

درضمن هیچ وقت هیچ وقت برنج هندی نمیخورم واجازه نمیدم بچه هام بخورن فقط برنج ایرانی

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

بعد از آبکش کردن برنج عدسی که اضافه می‌کنید باید توی برنج زیاد به نظر بیاد چون وقتی برنج دم می‌کشه حجیم‌تر می‌شه و قد می‌کشه و اگر به نسبت مساوی یا کمتر عدس ریخته باشید عدس کم می‌آد 

برا خانواده ۴نفره من ۲لیوان برنج  ۱لیوان ونصف هم عدس میکنم  عالی میشه درضمن هیچ و ...

من دیروز برنج ایرانی پختم 

سه تا برنج  ... یک و نیم عدس 

پر عدس بوداااااا 

راستی عدس چقدر باید بپزه تا نه له شه نه سفت؟؟؟

وقتی عدس پختی موقع دم کردن برنج عدس اضافه میکنی یا برنج میربزی تو عدس بپزه؟؟؟ 

کلا نسب برنج ب سایرمخلفات ک باهاش قاطی میشه همیشه ۲ ب یکه

یعنی حساب کنی ۲تا برنج برمیداری عدس یکی باشه و تازه مخلفات دیگه مثل گوشت چرخ کرده و کشمش هم روی عدس حسابربشه و یک پیمانه بشن 

اما اگه پربارتر بخواید ک باید اون پیمانه یک رو کمی بیشتر درنظر گرفت و البته تا نصف و نصف برنج و مخلفات میشه پیش رفت 

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

بعد از آبکش کردن برنج عدسی که اضافه می‌کنید باید توی برنج زیاد به نظر بیاد چون وقتی برنج دم می‌کشه ح ...

اخه برنج ایرانی قد نمیکسه 

اگه برنج شما قد میکشه چکار میکنید؟

کلا نسب برنج ب سایرمخلفات ک باهاش قاطی میشه همیشه ۲ ب یکه یعنی حساب کنی ۲تا برنج برمیداری عدس یکی ب ...

برای عدس پلو که گوشت و پیاز هم میریزید 

دوتا عدس میریزید یا یکی