2777
2789

بچه ها من همونیم که عقدم بهم خورد، نمیخواستم به این زودی به کسی فکر کنم یا کسی بیاد تو زندگیم اما یه خواستگار دارم تصمیم گرفتم بهش فکر کنم، از قبل میشناختمش چون ۷ سال همکلاسم بود، ایراداتش یکی اینکه یه خرده لاغره و بدغذاس و چهره شم معمولیه، مورد دوم اینکه کم انرژیه، دانشجوی دکتراس، سر کار هم میره، موسیقی هم کار میکنه ولی وقتی از سر کار میاد هی میگه خستم، کاراش و انجام میده ولی با غرو لند، یه مقداریم کم حرفه، میخوام ببینم این ایراد چطوریه، جالبه نامزد سابق من این دو تا ایرادو نداشت، حالا این خواستگار این دو تا ایرادو داره اصلا تو همه چی عکس همه ن اون خسیس بود این دست و دلباز، اون نانجیب بود این خیلی نجیبه، اون به معنای واقعی جرثومه بود این پسر ساده ایه، اون مامانی بود این کاری به کار مامانش نداره، به نظرتون چه کنم؟

سال ها دل طلب جام جم از ما میکردوآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد

عزیزم قرص سوپرابیون عاااالیه.مخصوص مردهاست.من همسرم از سرکار که میمومد خیلی خسته بود اما الان روزی یدونه میخوره و واقعا پر انرژی شده.از عالی هم عالی تره.توش تمامه ویتامین هایی که برای بدن لازمه وجود داره.

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11

گلم باید شرایط خوتو بسنجی،معیارات و اولویتهاتو ببینی،مثلا اگر شما خیلی با انرژی و شیطون باشی با ایشون اذیت میشی

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با توجه به اینکه میگی خسته و کم انرژی و لاغر و بد غذا و اگه کم اشتهای و خوابش زیاد ده و.....توصیه میکنم حتما این ترامادوب بگیر ازش

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون
عزیزم قرص سوپرابیون عاااالیه.مخصوص مردهاست.من همسرم از سرکار که میمومد خیلی خسته بود اما الان روزی ی ...

میگه از بچگی این طوری بودم با قرص درس میشه؟

خب باید ببینی خودت مشکلی با این اخلاقا نداری ؟

از کم حرفیش عصبی نمیشی؟

ممکنه خیلی در آینده ابراز احساس کلامی نداشته باشه

بیشتر وقتا بخواد به استراحت بگذرونه اذیت نمیشی ؟

باید اخلاقتون به هم‌بخوره 

با هم چند جلسه مشاوره برید 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
عزیزم با توجه به اینکه میگی خسته و کم انرژی و لاغر و بد غذا و اگه کم اشتهای و خوابش زیاد ده و.....تو ...

متوجه نشدم

خب باید ببینی خودت مشکلی با این اخلاقا نداری ؟ از کم حرفیش عصبی نمیشی؟ ممکنه خیلی در آینده ابراز ا ...

والا نمیدونم هر کسی میاد یه سری ایرادات داره، آدم نمیدونه با چی بسازه با چی نسازه

میگه از بچگی این طوری بودم با قرص درس میشه؟

بله عزیزم درست میشه.براش از دازوخوونه قرص های ویتامین بگیر یا بهش بگو روزی 1 یا دو ساعت بره باشگاه

هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11
متوجه نشدم

منظورم اینه با توجه به شرایطی ک گفتی حتما ازش تست ترامادوب بگیر ببخشید غلط املایی داشتم

من چندمورد دیدم به این شرایط ک ترامادوب مصرف میکردن

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون
منظورم اینه با توجه به شرایطی ک گفتی حتما ازش تست ترامادوب بگیر ببخشید غلط املایی داشتم من چندمو ...

آقا منظورم ترامادول هی گوشیم بد مینویسه

والا نمیدونم هر کسی میاد یه سری ایرادات داره، آدم نمیدونه با چی بسازه با چی نسازه

خصلتای خوبش به این دو تا میچربه 

ولی خب باید روحیات خودتو در نظر بگیری ک چقدر برات مهمه 

اگر بری پیش مشاور خیلی خوب کمکت میکنه عزیزم 

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
بله عزیزم درست میشه.براش از دازوخوونه قرص های ویتامین بگیر یا بهش بگو روزی 1 یا دو ساعت بره باشگاه

حتما میگیرم براش، واقعیتش من کلی خواستگار داشتم ولی هر کدوم یه سری ایرادات داشتن، میترسم هی بشینم اونی که من میخوام پیدا نشه، از طرفیم یه بار نامزد کردم اون اقا کلکسیون مشکلات بود اصلا یه چیز عجیب، در حالت کلی شما ایرادات همسرتون رو نادیده میگیرین یا واقعا همه اخلاقاش همون طوریه که میخواین؟