2777
2789
عنوان

دوستان در مورد مرد کم انرژی چی می دونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6481 بازدید | 36 پست
خودتم داری محاسنشو میگی علت کم انرژی بودنشم میگی بنظرم بخاطر خوبیهاش کمک کن تا این مشکلم حلشه

دیگه فکر نکنم از ازدواج سخت ترم باشه

سال ها دل طلب جام جم از ما میکردوآنچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد
دیگه فکر نکنم از ازدواج سخت ترم باشه

نه اگه واقعا تشخیص بدی طرف کیس تو هست خیلیم راحته اینا حسیه و البته منطق و استدلال و از همه مهتر آیا  کنارش ارامش داری؟ این از همه مهمتره

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اگه واقعا تشخیص بدی طرف کیس تو هست خیلیم راحته اینا حسیه و البته منطق و استدلال و از همه مهتر آیا ...

آره کنارش ارامش دارم ولی نمیدونم کیس منه یا نه، چون قبلا برا نامزدم اینطوری فکر میکردم و خیلی هم با منطق پیش رفتم تو انتخاب بعدا فهمیدم کلا اشتباه کردم الان به این خاطر نمیدونم چی درسته چی غلط

مطمئن باش توی زندگی شبیه هم میشید

یا تو شبیه اون 

یا اون شبیه تو

سخت نگیر زیاد 

همین که وفاداره و خانواده‌دار و خسیس نیست به دنیا می‌ارزه 

اینا از مشکلای اساسی هستن نه اون چیزی که شما بهش میگی مشکل

میشه دعا کنید مشکلم حل شه تا بتونیم زودتر زندگیمونو شروع کنیم🌸🙏
مطمئن باش توی زندگی شبیه هم میشید یا تو شبیه اون  یا اون شبیه تو سخت نگیر زیاد  همین ک ...

اره میزارم رو کفه ی ترازو میگم خوبی هاش زیاده، بنده ی خدا هم که بی عیب نیس