2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 65 پست

کنار اومدن نداشت.وقتی یک خواستگار خوب پیدا میشه که نباید جواب رد داد.آرامشی که بعد از ازدواج وجود داره قبلش نیست.دختر و پسر فرقی نمیکنه نیاز به یک همدم دارند تا در کنار هم به تکامل برسند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

ما هم.خوشحالیم ازینکه متاهلیم و به خودمون فک نمیکنیم و همش باید به خودمون برسیم تا این پسرجانو ندزدن و همش تو آشپزخونه ایم و هرروز باید دوش بگیریم بوی غذا ندیم و همش خوش اخلاق باشیم و هی اجازه بگیریم و این حرفا  بجان خودم اگه ناراحت باشم  

آخ ازِتا....😒

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعضی از کاربرای اینجا تقریباً اکثراً زیر بیست ودو سال ازدواج کردن توی سن پایین کنار اومدن خیلی سخت نیست

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

والا منم تصمیم داشتم دیگه ازدواج نکنم ولی شوهرم مجبورم کرد 😑

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

منم تو سن شما نظرم همین بود

الان 35 ام و بشدت دوست دارم ازدواج کنم

با گذر زمان نظرت حتمن عوض خاهد شد چون این یک نیاز طبیعیه

البته برا من کسی نیومد ک بدلم بشینه بودن کنار کسیم ک دوستش ندارم بی معناس

از اینک آخر مجردی چی میشه نمیترسی؟از اینک ی روز تنها بشی خدایی نکرده کجا بمونی؟من از این چيزا میترسم دلم میخاد شوهر کنم

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘
از اینک آخر مجردی چی میشه نمیترسی؟از اینک ی روز تنها بشی خدایی نکرده کجا بمونی؟من از این چيزا میترسم ...

ببینین ادمها هویتشونو از کارشون میگیرین اگه  کار و درامد داشته باشی اینقدر خودتو محتاج نمیبینی

2790
2778
2791
2779
2792