2777
2789
عنوان

ازدواج

581 بازدید | 65 پست

بچه ها من 25 سالمه مجردم و اصلا دوست ندارم ازدواج کنم حداقل توی این دور و زمونه،، شماها که ازدواج کردین چطوری با خودتون کنار اومدین که این تصمیم گرفتین ،، والا من هر چی فکر میکنم اخرش به این نتیجه میرسم خوشحالم از اینکه مجردم

مجرد بمون کاش ازدواج نمیکردم

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا منم خوشحال بودم شوهرم مرد ایده الم بود اومد گفتم بله باید طرف بیاد به دل بشین واگرنه فایده نداره

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

ازدواجم جزئی از زندگیه 

اما الان زوده از مجردیم لذت ببر به هدفات برسی و کیف کن .نذار یه روز حسرت اینو بخوری که به هدفات نرسیدی

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

منم تا27 تو حال و هوای بچگیم بودم شوهرم اومد منو از اون حال و هوا در اورد و ....

طرفت که پیدا بشه حسشم بوجود میاد

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز