2821
2789
عنوان

زن دداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 37 پست
عزیزم بچه داری؟؟؟؟؟میدونی چه حس بدیه،،وقتی دوتا بچه پیش هم باشن،،اونوقت مثلا با بچه تو حرف نزنن ،،،ه ...

آره بچه دارم اتفاقا خواهر شوهرام همین طورن سمت بچه من نمیان منم باهاشون رفت و اومد نمیکنم حالا چرا میزنی منظورم بد نبود اصلا

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم
با اونا خوبه،،،ولی شیشه خورده هم دارن،،مثلا وقتی با هم باشن معلومه که غیبت میکنن!!!

از کجا میدونی غیبت شما رو میکنن

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم برعکسم هی اوایل ازدواج خواهرشوهرمو رو سرم میزاشتم .اینم فک میکرد خیلی شاخه.تا دعوامون با شوهرم ب ...

نه بابا اونا اصلا کاری ندارن،این به زور بهشون شماره میده و زنگ میزنه،،کلا خوشش میاد ازشون،،نمیدونم ساده اس!!!آخه بقرآن جاری هاش چشم دیدنش رو ندارن

از کجا میدونی غیبت شما رو میکنن

بنظرت دوتا جاری چه حرفی میتونن باهم بزنن جز غیبت،،،هروقت میرم پیششون حرفشون رو قطع میکنن یا چشمک میزنن،یا رمزی حرف میزنن،،،کلا منو آدم حساب نمیکنن،،،ای خدا آخه ناسلامتي خواهرشوهرما

بنظرت دوتا جاری چه حرفی میتونن باهم بزنن جز غیبت،،،هروقت میرم پیششون حرفشون رو قطع میکنن یا چشمک میز ...

چی بگم تو هم نرو پیششون حالا چه حوصله ای داری 

بنظرت دوتا جاری چه حرفی میتونن باهم بزنن جز غیبت،،،هروقت میرم پیششون حرفشون رو قطع میکنن یا چشمک میز ...

بزار انقدر بگن تا جونشون درآد 

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
عزیزم بچه داری؟؟؟؟؟میدونی چه حس بدیه،،وقتی دوتا بچه پیش هم باشن،،اونوقت مثلا با بچه تو حرف نزنن ،،،ه ...

سخت سخت من کشیدم مال من دخترمال داداشام پسر

😍😍😍😍😍😍