2821
2789
عنوان

زن دداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 37 پست

عزیزم خواهرشوهری.منم خواهرشوهرم خیلی بد عنقه و لوسه بمیرم هم باهاش جور نمیشم.البته خودشم اخلاق خوبی نداره مجرده.ولی دوس دارم با جاریم جور باشم.اون خیلی جدی و خستس.اون زباد جور نیس بامن.البته خودش کلا چون شاغله گرفتاره.زیاد اهل معاشرت نیس.سال اول زندگیم شاید 5بار ندیدمش.هنوزه چن ماهی ی بار مییینمش.منم زیاد کاری باهاش ندارم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همش به جاری هاش میگه دلم براتون تنگ شده،،،،طوری که جاری هاش خیلی حسودی میکنن بهش،،!!!!احساس میکنم کل ...

اگه میخوای رابطه ات با برادرت خراب نشه، سعی کن زیاد به زنش نزدیک نشی. همیشه فاصله ات را باهاشون حفظ کن. زمان بده تا آروم آروم خودش بهت نزدیک بشه.

زیاد نزدیکش بشی و محبت کنی ، تصور میکنه میخوای دخالت کنی توی زندگیش.

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه

دیگه زیاد باهاش حرف نمیزنم ،،ولی نتیجه عکس میده،،بدتر میره با جاری هاش پچ پچ!!!!اونا هم همش نیشخند میزنن فکر میکنن با هم مشکلی داریم که این اینجور میکنه،خودشون هم تعجب میکنن که چرا با من صمیمی نیست،چون میدونن چیکار براش کردم 

دقیقا ،جواب دختر منو نمیده،ولی تخمه پوست میکنه میزاره دهن دختر جاریش،،،

امون از خواهر شوهر وای چیکار کنه عزیزم این طوری راحته کار خودتو کن

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم
دیگه زیاد باهاش حرف نمیزنم ،،ولی نتیجه عکس میده،،بدتر میره با جاری هاش پچ پچ!!!!اونا هم همش نیشخند م ...

مثلا چیکار براش کردی??????

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم
دیگه زیاد باهاش حرف نمیزنم ،،ولی نتیجه عکس میده،،بدتر میره با جاری هاش پچ پچ!!!!اونا هم همش نیشخند م ...

گلم رابطه باید دو طرفه باشه اون نمیخواد شماهم اصرار نکن،رابطه جاریگری ام تا اینجا که من دور و برم دیدم آخرش به دعوا و قهر میکشه،حساس نباش بهشون بزار تو خودشون خوش باشن

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
امون از خواهر شوهر وای چیکار کنه عزیزم این طوری راحته کار خودتو کن

عزیزم بچه داری؟؟؟؟؟میدونی چه حس بدیه،،وقتی دوتا بچه پیش هم باشن،،اونوقت مثلا با بچه تو حرف نزنن ،،،هی با اون یکی بچه بگو بخند کنن و حرف بزنن ،،،بعد بچه تو هم فقط وایسه نگاشون کنه

منم برعکسم هی اوایل ازدواج خواهرشوهرمو رو سرم میزاشتم .اینم فک میکرد خیلی شاخه.تا دعوامون با شوهرم بالا میگرفت کثافت یه جوری زیرابمو میزد که انکار ۷پشت غریبس.یکی نیس بگه بدبخت زندگی من زندگی برادرتم هس چرا این وسط موش میدوونی.

ببخش استارتر  شاید با اونیکی زنداداشات یه برخوردی داشتی اونام زنداداش کوچیکتو ترسوندن که باهات جور نشع

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............