2821
2789
عنوان

زن دداشم

511 بازدید | 37 پست

بچه ها من سه تا دداش دارم،،دوتاش زن داره،،اخری هم که من خیلی باهاش جور بودم تازه ازدواج کرده،من همش دلم میخواست با زن همین دداش آخریم خوب باشم،با هم صمیمی بشیم،بخاطر همین از روز اول،خیلی هواش رو داشتم و خیلی باهاش خوب تا کردم،،،ولی نمیدونم چرا با اینکه این همه محبت میکنم بهش به چشمش نمیاد و با جاری هاش خیلی خوش میگذره بهش،،،به اونا هروز پی ام میده،،،با بچه های اونا همش حرف میزنه،به اونا تعارف میکنه،ولی با من نمیخواد جور شه؟؟آخه چرا؟؟؟؟خیلی دلم میشکنه از کاراش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما از خواهرشوهر بد شنیده

میخواد سیاست به خرج بده زیاد باهات جور نشه که بعدا مشکلی پیش نیاد😁

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷

محل نده ،،،دوستی جاری ها مثل  دوستی خاله خرسه هستش.  دو روز دیگه میفتن بجون هم 

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

همش به جاری هاش میگه دلم براتون تنگ شده،،،،طوری که جاری هاش خیلی حسودی میکنن بهش،،!!!!احساس میکنم کلا تو خونشون یاد گرفته که از خواهرشوهر متنفر باشه،،،،،آخه هر کار میکنم به چشمش نمیاد!!!!!!!منم نمیخوام رابطه ام با داداشم بهم بخوره

داره بهت خیانت میکنه طلاق بگیر😐😓

پس بگو قرار بود تو بیاے و من نمی دانستم..اے دردت به جان بی قرارِ پُر گریه ام.. پس‌بگو این همه سال ماه ساڪت من ڪجا بودے؟..حالا ڪه آمدے حرف ما بسیار،وقت ما اندڪ ،آسمان هم ڪه بارانیست...🖤🥀🍂

مشکل تک بودن اینه....شوعر من دو تا خواهر داره من تک عروسم...اما فقط باهم خوبن...زیاد با من گرم نمیگیرن...میرم خونشون جیگ و پوکشون با همه...پچ پچ...به درررککککککک...کاشکی منم جاری داشتم حرصشون میدادم...