درسته عزیزم ولی وقتی یادم میاد بخاطرکارش ده کیلو کم کردم افسرده شدم باتپش قلب بیدارشدم وباقرص خواب فقط خوابم برد بدتر میشم وااون توفکر سوروسات عروسی وعقدش بود ومن پشت سرهم خبرارومیشنیدم
بعضی از آدمها شخصیت بزهکار و ضد اجتماعی دارند ، و شخصیت آدمها به راحتی تغییر نمیکنه به خصوص کسی که تا این حد وقیحه، اگرم واقعا پول دادن به کسی به عنوان نزول دادن ، اگه یه وقت گفت چقدر دلم برات تنگ شده ببینمت و از این حرفا باور نکن!!! قدر من بدبینم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی از آدمها شخصیت بزهکار و ضد اجتماعی دارند ، و شخصیت آدمها به راحتی تغییر نمیکنه به خصوص کسی که ت ...
آره آرزو خانم راست میگه کسی که بخواد کمبود محبتشم جبران کنه میره بایه نفر نه بغل خوابی باهرکسی و فاحشگی حرفشو باورنکن به این راحتیا چطور تواین گیودار ورشکستی بعداین همه سال یادتوافتاده والا آدم تواین شرایط پدرومادرشم یادش نی چه برسه دوست ده سال پیشش البته اگه چیزی ازت نخواسته
درسته عزیزم ولی وقتی یادم میاد بخاطرکارش ده کیلو کم کردم افسرده شدم باتپش قلب بیدارشدم وباقرص خواب ف ...
زندگی پر از سختیه، هر کسی به یه مناسبتی سختی میکشه، اینها رو بذا به پای سختی های مقدر شده و مطمئن باش بعد از سختی آسایشه..... خودت بهتر میدونی، یه وقت به زندگیت آسیبی نزنه به خصوص که شوهرت راضی نیست
ای کاش آدم میتونست گذشتشو دفن کنه خیلی سعی کردم اما نمیشه😢😢😢😢
من خودم آدم کینه ای هستم و به راحتی بدی ها رو فراموش نمیکنم ولی جرات انتقام گرفتن رو هم ندارم
ولی یه کاری که در مورد بدی دیگران خیلی خیلی بهم تسکین میده اینه که براشون دعا کنم ، خیلی سخته برا کسی که ازش بدت میاد دعا کنی ولی به زور دلمو صاف میکنم و دعا میکنم مشکل فلان آدم حل بشه بعدش خودم آروم میشم و دیگه ازش بدم نمیاد
نمیدونم واقعا من هرچی دیدم داره روز به روز خوشبختر میشه
سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب
منم داستان زندگی خودمودارم من ی دختریم باقیافه خیلی خوب وزرنگ وکاربلدبخدا خودستایی نیس میخام درک کتید بعدازدواجم همسرم چشش دنبال یکی دیگه بوده وازشدت تنوع طلبی وقتی بخودش اومددید من دیگه همیشه قراره باشم و زنشم ویکم بایدمحدودشه سازمخالف زدالبته من نمیدونستم همسرم ادم دزستی نیس بعدش فهمیدم گف نمیخامت دوست ندارم ایرادای شاخ دارازم میگرفت میگف حیف من میگف بابام بزور توروبرام گرفته من قبلابایمی صیغه بودم وکلییییییی حرف دیگه اخرش منم برداشتم زنگ زدم به خاهرم و مامانم واینا فش دادم بهشون که اینلرومیگه طرف بعدش این ویسای من تورمم ذخیره شده بودنگو افتاد دستش الان بهمهههه هرکی میره خونشون ویساروبازمیکنه میگه ببیتید پشت سرم چیاگفته مندفروخته به بقیه وازاین بابت اول ازخداناراحت بودم که بابت اونهمه ظلمی که پدرشوهرعوصیم وپسرش درحقم کردن الان اون رم افتاده دستش و بهمه میگن این پشت سرمون چیاگفته ببینید ولی الان منتطرتاوان دادن اونانیستم ولی خداروشمرمیکنم که اون رم بهوته ای شد برای همسراشغالم که تصمیمون قطعی شه براجذایی چون قبلا خودشوجرمیداد اتوازم بگیره تا ی دلیلی براطلاق باشه پیش مردم الان میگه زن زندگی نیس اسرارزندگی منو ب ننه وخاهرش گفته درحالیکه به ناحق داره منوکوچیک میکنه ومن خوشالم وبه حکمت خدا الان پی میبرم که اون رم براشون شده توفیق اجباری ومیتونن اون فشای بحق وبحایی که دادموگوش کنن وهم اینکه زندگی خودم همین جاتموم بشه چون بعدرم فهمیدم همسرم باکلی دختر رابطه داشته
الان بایه وکیل حرف زدم یکی ازاسناهامون این وکیل روگرفته بود میگف اگه بفهمه حق بازنه کاری میکنه که طرف به گوه خوردن بیفته وهمونکارم با شوهراین دختره کرد شوهرش نطامی بود اصلا ی کاری کرد که درجه اشم کم کردن مهریشم گرف دیگه پسره اومده بودگفته بودغلط کردم بس کتید