2777
2789
عنوان

زمین گرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3936 بازدید | 87 پست
خوش به حالت که میتونی حق خودتو بگیری

اولش فک میکردم نمیتونم اما الان که فکرمیکنم نه میشه وقتی یاد روزای تلخی میفتم که باعث وبانیش یه سری آدم بودن درسته الان دیگه خیلی ازش گذشته وزندگی خودمو دارم ولی خب طرف آتو داره😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینی من میخوام ازش انتقام بگیرم مال خیلی وقت پیشه قرار بود باهم ازدواج کنیم طی چندروز همه چیو تموم کرد رفت بایکی دیگه عقد کرد حالامنم ازدواج کردم دیگه چندمدت پیش اومده بهم پیام داده کلی حرفای عاشقانه صداشم ضبط کردم کلی گله کرداززندگیش که ناراحته میخوام برم همه رونشون زنش بدم به شوهرمم قضیه روگفتم اولش بدواکنش نشون داد اما من کارمو میکنم بذاراونم یه خورده اذیت بشه

گویا کل زندگیشونو میکنن پول میدن به یه نفر که کار کنه اینا سودشو بگیرن طرف پولارو بالا میکشه اینا م ...

دروغ میگه این حرفاشم باور نکن، شاید فکر کرده هنوز مثل گذشته ساده ای و بهش پول میدی خواسته ازت بکنه، کسی که میتونه همزمان به دو نفر حیثیتشو بده  میاد کسی پول بوده که اونم بالا بکشه، من که باشم باور نمیکنم 

اینی من میخوام ازش انتقام بگیرم مال خیلی وقت پیشه قرار بود باهم ازدواج کنیم طی چندروز همه چیو تموم ک ...

راستش هیچ نظری ندارم 

اول به زندگیه خودت فکر کن ببین خدای نکرده دچار مشکل نشی

راستش هیچ نظری ندارم  اول به زندگیه خودت فکر کن ببین خدای نکرده دچار مشکل نشی

فقط دوس دارم ببینم ناراحتیشو چون من همه رونشون شوهرم دادم قبلا چیزمخفی نبود کلا میخوام بگم یه سری بدیا هیچوقت ازذهنت پاک نمیشه