2777
2789
عنوان

زمین گرده

3932 بازدید | 87 پست

کیا به این اعتقاد دارن که زمین گرده و هر کاری کنی بعدش تاوان میدی؟؟؟

واسه خودتون یا نزدیکاتون اتفاق افتاده؟؟؟

بیاین تعریف کنید بعدش من یه چیزی میگم شما نظرتونو بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اعتقاد ندارم چون دیدم هرچی بدتر و عوضی تر خوشبخت تر فقط یک بار برام اتفاق افتاد که یکی دلمو شکست منم نه نفرین کردم نه هیچی فقط ناخودآگاه اشکم در اومد در کسری از ثانیه طرف بدون دلیل افتاد زمین و پاش شکست همه تو اون جمع گفتن آه من گرفته 😐

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....

قابل توجه اون کاربری که باعث شد اشک این خانم محترم دربیاد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چطور؟؟؟

تو اون تاپیک گفتن یه خانمی از خستگی خوابش برده، بچه ش زیر سینه ش خفه شده

پگاه44 سه ساعته داره متلک و فحش میده به اون مادر بدبخت.

متاسفانه بعضیا کلا درک که ندارن هیچ، از خود شیفتگی حاد هم رنج میبرن

آره واسه همین از دلشکستن خیلی میترسم خداکنه تاحالا همچین کاریو نکنم نکرده باشم

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁

اره دیدم هر چیزی خوب یا بد ی انرژی ای داره ک حتما برمیگرده ب خودت

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

بله این قانون کارما هست و کاملا درسته، ولی درست نیست وقتی برا کسی اتفاق بدی افتاد بهش بگیم این تاوان فلان کارت بود ، برای خودمون اگه اتفاق بدی افتاد باید فکر کنیم چه کار بدی کردیم