2777
2789
عنوان

زمین گرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3936 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها منو لایک کنید استارتر رفته

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

این پسره همه کار واسه من میورد میبرد میورد ش.ا.ر.ژمیخرید و....

همکلاسی من که اینو دیده بود همش میگفت خوش به حالت چرا همیشه چیزای خوب واسه توئه هرچی گدا و بدبخته گیره من میاد 

تا اینکه پسره همکلاسیه منو با پسرخالش آشنا کرد

اوناهم باهم بودن تا یه روز که من با همکلاسیم قرار داشتم که ازش جزوه بگیرم هرچی بهش زنگ میزدم جواب نمیداد 

منم سریع زنگ زدم به دوستپسرش گفتم کجاست؟ گفت خوابگاهه گفتم من الان اینجام نیستش پسره جواب داد که آره دیشب با من اومده خونمون الانم پیشه منه

منم بهش گفتم به دختره بگو اگه بابات زنگ زد بهم سراغتو گرفت میگم پیش من نیستی

استارتر یکم سریع تر ؛ 

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 

بعدش دوست پسر خودم زنگ زد گفت میام دنبالت وقتی اومد گفت چیکارشون داری گفتم واسه من اصلا مهم نیست که چیوار میکنه ولی همه ی کثافتکاریاشو میندازه گردن من به اسم منو خونه ی ما همه کار میکنه اگه فردا ننه باباش بیان در خونه ی ما من چی به خانوادم میتونم بگم 

دوستپسرم وقتی فهمید که واسه این ناراحتم گفت دیگه راش نده خونتون این دختره خوبی نیست

گفتم چرا تو که با پسرخالت دوستش کردی گفت تو دیگه چقد ساده ای این دختره همه رو داره دور میزنه  دو روز پیش به تو میگه که دارم با دخترخاله هام میرم بیرون میاد با من خونه خالی

من دقیقا خشکم زد

اصلا باورم نمیشد ولی همه ی نشونه هایی که میداد درست بود وقتی از دختره هم پرسیدم با گریه گفت آره 

من رابطه مو با هردوشون قطع کردم ولی هر ازگاهی توی دانشگاه یا کلاسای مشترکمون میدیدمش تا اینکه درسمون تمام شده ازش بیخبر بودم تا چند ماهه پیش

گفتم چرا تو که با پسرخالت دوستش کردی گفت تو دیگه چقد ساده ای این دختره همه رو داره دور میزنه  د ...

🤤😮😮😮

دوس پسرت خودش اینو گفت؟؟؟؟!!!!!!!

چکار کردی بعد!!

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘