خیلی حالم بده اومدیم مثلا مسافرت ولی همش بغض دارم میشه یه تاپیکی چیزی اگه خنده داره لینکشو بدین یا یکی که داستانشو تعریف کرده که من از این حالو هوا در بیام تو رو خدا حالمو خوب کنین هیچ اتفاقی هم نیافتاده فک کنم شما هم گاهی اینجوری بشین که یه دفعه بی هیچ دلیلی حالتون بد شه تو رو خدا کمکم کنین آروم شم
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
اسرار ازل را نه تو دانی و نه من وین حرف معما نه تو خوانی و نه من هست از پس پرده گفتگوی من و تو چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من 📖 #ترانه_های_خیام ✍🏻#صادق_هدایت
عه پس تاپیک هم نمیتونی بخونی تو گوشی نگاه کنی حالت تهوع میگیری
پ هنذفری بذار
یه آهنگ شاد هم بذار صداشم بلند کن
تنقلات هم اگه داری بزار جلوت بشین بخور و لذت ببر😁
خوشبحالت رفتی مسافرت ولی بازم حالت گرفته اس؟اگه جای من بودی که همیشه تو یه چاردیواری ام و هیچ مسافرت ...
عزیزم من خیلی به مسافرتو این جور چیزا اهمیت نمیدم بیشتر حس خوب واسم مهمه حالا هر جا باشم الان حالم خوب نیس دارم دیوونه میشم☹امیدوارم تو هم بری مسافرت😊😘
عزیزم من خیلی به مسافرتو این جور چیزا اهمیت نمیدم بیشتر حس خوب واسم مهمه حالا هر جا باشم الان حالم خ ...
کجا داری میری؟