2777
2789
عنوان

دعوا

539 بازدید | 48 پست

تودوران نامزدی حتی یه قدمم برامون برنداشتن. منظورم خانواده همسرمه. عیدی ندادن و دعوت نکردن و... 

حتی پدر شوهرم واسه عروسیمون یه ریالی خرج نکرد. با زبون خودم به مادر شوهرم گفتم شب عروسی ظرف حنا بگیر لطفا. یدفه همون موقع تو تالار حنا هم بزاریم. نگرفت . دوتا دختراش ازدواج کردن. همش اونارو با من مقایسه میکنه. میگه واسشون انجام ندادن. من هم واسه عروسم لزومی نداره کاری انجام بدم.  بعد عروسی متوجه شدم قایمکی با همسرم صحبت میکنن. یادش میدن . گاهی هم قایمکی ازش پول میگیرن. با همسرم دعوا کردم. مادر شوهرم هم پشت گوشی میشنید و من متوجه نبودم.  الان همشون با من قهرن.  عروسی هم که رفتیم هر سه تاشون تو مجلس قیافه گرفتن برام. یساله که حرف نمیزنن باهام. خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزنن به درک اونا باهات حرف بزنن نون و اب میشه واست تو فقط ب شوهرت محبت کن و بدی اونارو پیششون نگو بزار فکر کنه حق با توه

آسمان گفت که من ابیم عشق میورزم که استقلالیم💙

وااای بهتر تو هم محلشون نده راحت.   البته شوهرتو بیار تو تیم خودت 

گاهی وقتا زندگی با فراز و نشیبایی که داره آدمای دور و برتو بهت نشون میده که بدونی که همه ی ادما از خوشی هات شاد نمیشن و حتی گاهی بعضی از اونا ناراحتی هاتو بیشتر دوست دارن پس سعی کن انقدر قوی باشی که تو همه ی شرایط بتونی خودت بالا نگه داری💎💎دسته یارمونو بگیرم پا به پای هم دوش به دوش هم بریم انقدر بریم که به نوک نوک کوه برسیم انوقته که ادم میگه من به هیچ کسی احتیاج ندارم جز خدااااا و همسرم❤❤❤❤وعشق،دوست داشتن،امید خلاصه میشه و میرسه به روشنایی زندگی👶👶👶👶👶👶فقط و فقط و فقط بچه❤❤❤❤❤❤❤موجود بینظیری که همه ی جون و عمرتو میدی که خم به ابروهاش نیادو همیشه بخنده و شاد باشه💋💋💋💋💋💋💋دوست داشتن های من خیلییییی دوستون دارم❤❤❤❤💋💋💋💋

بدرک برا منم نکزدن من شب حنابندون خودم حنادرست کردم بشکل گل ک بیاره شوهرم اخه اونا میگفتن حنابندون نداریم ک دیدم یدفعه حنا خودمو اوردن تازه دایم منت میزارن واسه دخترشون تو زیر گلدون حنابردن نمیگن من خودم درست کرد بقیه چیزام ندیدم ازشون عیدی پشت عقد هیچی خدا لعنتشون کنه ک خیلی چیزا شد حسرت

حالا ظرف حنا واسه چتونه. این رسوم دست و پاگیر هستن. هرچی کمتر باشه بهتره. ادمها متفاوتن. مدل خونواده همسرتون اینجوریه.شاید درونگرا و منزوی هستن و زیاد با مهمونی گرفتن راحت نیستن.شاید واسه خونوادش سخته مهمونی بگیرن.شاید مدلشون اینجوریه. همدیگرو همونجور که هستین قبول کنین و فقط احترام هم رو نگه دارین