2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ول کن این خانواده ی شوهر جون ب جونشون کنی نچسب و حسودن

خونواده ی شوهر منم یه عالمه دعوا راه انداختن تو نامزدیمون عیدی نیاوردن کلا هرچی رسم داشتن ب من میرسید میگفتن رسم نداریم 

خداروشکر همیشه میگن تو هر شری یه خیری هس این دعواهامون باعث شد رفت و امد کم بشه ولش کن اصصصصصصلا برات مهم نباشه توام صد برابر قیافه بگیر بچسب ب شوهرت همیشه هم جلوی اونا توجهت به شوهرت زیاد باشه بذار دق کنن 😍😍

واسه جهیزیه که اومدن خونمون با دیدن جهیزیه من ماتم گرفتن. واقعا خانوادم سنگ تموم گذاشتن. اما اینا خیلی عجیبن. عزا گرفته بودن.  واسه عروسی هم لباسایی که گرفته بودن ازم قایم میکردن. حتی رنگ لباس رو.

واسه جهیزیه که اومدن خونمون با دیدن جهیزیه من ماتم گرفتن. واقعا خانوادم سنگ تموم گذاشتن. اما اینا خی ...

عزیزم بخدا به منم یه مبارکه خشک و خالی هم نگفتن ولش کن از حسودیشونه عزیزم 

جالبه همه رسم و رسوما واسه دختراشون هست. مثلا میگفت شب یلدا رسم نداریم. بعد عروسی که شب یلدا رفتم خونه پدر شوهرم . خواهر شوهرام و مادر شوهرم از ظرف و تزییناتی که واسه یلدای دختراش میبرد تعریف کردن واسم

واسه جهیزیه که اومدن خونمون با دیدن جهیزیه من ماتم گرفتن. واقعا خانوادم سنگ تموم گذاشتن. اما اینا خی ...

عقده ای خب برا دخترت این کارو نکردن دلیل میشه که تو برا پسرت کاری نکنی. احترام خونواده شوهر به عروس احترام به پسر خودشونه ولی نمیونم چرا بعضیا اینو درک نمیکنن 

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
جالبه همه رسم و رسوما واسه دختراشون هست. مثلا میگفت شب یلدا رسم نداریم. بعد عروسی که شب یلدا رفتم خو ...

خب بعد عروسی خونواده دختر باید عیدی ببره 

بدبختی اینجاست خیلی پرادعان. مخصوصا مادر شوهرم. کلی چرت و پرت گفته و ادا دراورده از اول نامزدی تا امروز.  طلبکارم هست. خیلی اذیت کرد. بخدا حتی نمیدونست ما کجا خونه اجاره کردیم. پسرش چیکار داره میکنه . 

مادرشوهر منم تو جواب هرچی که موقع عروسی کم گذاشته بودن میگفت برا دخترام این کارو کردن یعنی که ما بهتریم که  برا تو بیشترم انجام میدیم .بیشور آشغال باز یاد ایام عروسیم افتادم 

عیدی های نامزدی منظورم بود. که هیچ وقت نیاورد. فقط یبار شوهرم دوتا النگو خودش خرید برام که اصلا نگاه نکردن و اهمیت ندادن و. .  تازه همسرم میگه بیچارش کردن سر اون دوتا النگو

واسه دختراش خودش خرج کرده حسابی. خانواده دامادشون خرج نکردن واسه اینا

بگو من عذرخواهی به کسی بدهکار نیستم..و حتی طلبکارم..اما اینکه به روی خودم نمیارم از خانومیمه..از سواستفاده کردن مردا بدم میاد واقعا

مرغی که انجیر میخوره،نوکش کجه!!