2777
2789

ریپلای نشد این همه نوشتم.عزیزم از میز تی ویت راضی هستی به مرور زرد نشدا؟

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=71309151 تلوزیون روشنه و نگاه نمیکنم سرم توگوشیه🤣

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"
آخه ياد زخم زبوناش متلكاش حرفاش ديوونم ميكنه افسردگى گرفتم شبا تا صبح بيدارم و غصه ميخورم ديگه بريدم ...

ببین منم اوایل همین بودم...انقدر توخودم میریختم و حرص میخوردم که خدا میدونه..ساعت ها میشستم فکر میکردم به حرفاشون و کاراشون و گریه میکردم...بعدم ریزش مو گرفتم شدید..که هنوز که هنوزه درمان نشده و هیچ علت درونی هم نداره..فقط بخاطر استرس و حرص و اعصابه...

الان که باخودم فکر میکنم میبینم بخاطر چه‌ادمای بی لیاقتی اعصاب و روان خودمو بهم میریختم...الان اونا میان دلسوزی کچل شدن منو بکنن؟؟😁😁

مرسی خواهری لایک به وجودت ... ۳ ساله والا درگیرم هنوز معلوم نیست کی مستقل بشم جیگرم خون خون ....&nbs ...

درك ميكنم چى ميگى عزيزم من شوهرم كارش كيش هست قرار شد سه ماه خونه مادرشوهرم بمونم تا شوهرم بياد خونه بگيره باورت نميشه چه بلاهايى ب سر من داد جلو چشم شوهرم ب من گفت چرا از خونه ى من نميرى؟؟

منم وسايلم جمع كردم ب يك ماه نرسيد كل زندگيمو آوردم كيش پيش شوهرم حالام نميذاره زندگى كنيم با اينكه هر شيش ماه يه بار ميرم پيششون خدا لعنتش كنه زندگيمو جهنم كرده

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
در مصرف برق صرفه جویی کن گل من😁خاموش کن اون بیچاره رو

چشم چشم😶😶

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"
خاهش میکنم دشمنت شرمنده انشالله مشکلاتتم حل بشه😊

مرسى آبجى گلم قربون اين همه مهربونيت  

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
ببین منم اوایل همین بودم...انقدر توخودم میریختم و حرص میخوردم که خدا میدونه..ساعت ها میشستم فکر میکر ...

منم ريزش موهام زياده قرص اعصاب ميخورم فقط بيست و يك سال دارم هزارتا مرض افتاده بجونم دكتر ميگه استرست حاده بايد حتما كنترل شه بايد آروم باشى چون تپش قلب شديد دارم دكتر ميگه امكان ايست قلبيت زياده هرچند كاش ميشد من ك راضى ام....  

درك ميكنم چى ميگى عزيزم من شوهرم كارش كيش هست قرار شد سه ماه خونه مادرشوهرم بمونم تا شوهرم بياد خونه ...

خوب چرا نمیزاره زندگی کنید ؟

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
منم ريزش موهام زياده قرص اعصاب ميخورم فقط بيست و يك سال دارم هزارتا مرض افتاده بجونم دكتر ميگه استرس ...

وای😣😣😣عزیزدلم تو این سن وسال فقطططط و فقطططط باید خوش باشی و خوشبگذرونی با شوهرت

حیف نیست اخه؟هرچی میگن بذار بگن...هرکاری میکنن بذار بکنن دنیا دار مکافاته همه چی برمیگرده به خودشون...تو فقط خودتو داشته باش و شوهرتو...با سیاست اونو به طرف خودت بکش که اگه حرفی هم از تو میزنن پیشش نه تنها. باور نکنه بلکه جوابشونم بده

تو هنوز سنی نداری که...زندگی رو هرجوری بگیری همونطور میاد

خوب چرا نمیزاره زندگی کنید ؟

ب شوهرم ميگه زنت منو تحويل نميگيره زنت افاده ايه ب من زنگ نميزنه حالمو بپرسه زنت فيس داره

كلا دنبال بهانس واسه همه عروساش اينجوريه همه رو خون جگر كرده ايشالا خدا خون جگرش كنه

ب شوهرم ميگه زنت منو تحويل نميگيره زنت افاده ايه ب من زنگ نميزنه حالمو بپرسه زنت فيس داره كلا دن ...

وا ... حالا خوبه دوری و باز نمیزاره ... ول کن بابا بچسب به شوهرت زندگیتو قشنگ تر کن ... به شوهرتم ثابت کن اون بده تو بد نیستی

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺