2777
2789
وای😣😣😣عزیزدلم تو این سن وسال فقطططط و فقطططط باید خوش باشی و خوشبگذرونی با شوهرت حیف نیست اخه؟هر ...

خدا از زبونت بشنوه عزيزم مكافاتش كنه فقط همين

شوهرم ميدونه مشكل از اوناس شوهرم ب خوب بودن من ايمان داره ولى نميدونم چرا جواب مادرشو نميده شايد چون مادرش ٢ سال تيمارستان بسترى بوده چيزى بهش نميگه

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
وا ... حالا خوبه دوری و باز نمیزاره ... ول کن بابا بچسب به شوهرت زندگیتو قشنگ تر کن ... به شوهرتم ثا ...

شوهرم ميدونه مشكل از اونه تو نامزديمون همش جوابشو ميداد باهاش قهر ميكرد بدون خداحافظى بلند ميشد ميرفت كيش ولى نميدونم چرا الان جوابشو نميده شايد چون مرد شده خجالتش ميشه جوابگوييش كنه

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا من واسه تاپیک تخت خواب داشتم عکس میزاشتم😂

چه رو تختی خوشگلی  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!

وای خدا دستاشو

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
شوهرم ميدونه مشكل از اونه تو نامزديمون همش جوابشو ميداد باهاش قهر ميكرد بدون خداحافظى بلند ميشد ميرف ...

به هر حال مهم شوهرته ... انشاالله مشکلتون حل بشه 😍😍😍😘🙂

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
به هر حال مهم شوهرته ... انشاالله مشکلتون حل بشه 😍😍😍😘🙂

ممنون عزيزم ان شالله شما هم بريد خونه خودتون با دلى شاد و تنى سالم زندگى كنين گلم

ممنون عزيزم ان شالله شما هم بريد خونه خودتون با دلى شاد و تنى سالم زندگى كنين گلم

ممنون خواهری فدات 😍😍😍😘🙂

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
ممنون خواهری فدات 😍😍😍😘🙂

قربون مهربونيت آبجى  

این فسقل خان رو از حموم آوردم شیرشو دادم نخوابید!@_@ انداختم رو پام بزور بخوابونم!😆

جووون چه باحال 

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره... 
خدا از زبونت بشنوه عزيزم مكافاتش كنه فقط همين شوهرم ميدونه مشكل از اوناس شوهرم ب خوب بودن من ايم ...

عزیزدلم هرکاری هم کنه و هر حرفی هم بزنه بازم مادرشه...نمیشه توروی بزرگتر ایستاد و بی احترامی کرد...بالاخری عمری بزرگش کرده و زحمتشو کشیده

همین که همسرت اشتباه مادرشو قبول داره جای شکرش باقیه

باور کن خیلیا هستن با اینکه میبینن ولی بازم قبول نمیکنن

عزیزدلم هرکاری هم کنه و هر حرفی هم بزنه بازم مادرشه...نمیشه توروی بزرگتر ایستاد و بی احترامی کرد...ب ...

خدارو شكر آره قبول داره مشكل از مادرشه ولى اصلا جلو من ب زبون نمياره ك مادرم مقصره ولى من از رفتارش ميفهمم

بخدا مريضم اينقدر غصه ميخورم همش سردردم قلبم اينقدر تند ميتپه ك حس ميكنم الان ميتركه شوهرم حالمو ميبينه ناراحت ميشه ولى ب مادرش هيچى نميگه

شوهرم سخت مخالفه ك جلوى بزرگتر وايسه البته مجرد بود بهش يه توپ و تشرى ميزد ولى از روزى ك ازدواج كرديم ديگه همون كارم نميكنه 

خيلى خسته ام آبجى باورت ميشه من از يه خانواده مرفه تحصيلكرده بافرهنگ بيوفتم زير دست همچين مادرشوهرى 

وقتى ب مجرديم فكر ميكنم فقط ميگم افسوس و صد افسوس ك بيراهه رفتم حيف شدم همين....  

ریپلای نشد این همه نوشتم.عزیزم از میز تی ویت راضی هستی به مرور زرد نشدا؟

ببخشید دیرمتوجه شدم عزیزم،نه زرد نشده دوسالی میشه گرفتم 

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"