2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"
دلم واسه شوهرم ميسوزه بين منو مادرش گير افتاده نميدونه بايد چيكار كنه اون زنگ ميزنه پرش ميكنه من متو ...

خب دیگه وقتی شوهرت خودش میفهمه و میدونه...چرا دیگه غصه میخوری؟مهم همسرته

عزیز دلم حتما 😚

ممنون عزيزم شرمندم كردى 

ان شالله هميشه دلت شاد باشه تنت سالم باشه گلم    

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭
امضات هزاران هزار لايك داره اصلا بيگ لايك ب مولا    

مرسی خواهری لایک به وجودت ... ۳ ساله والا درگیرم هنوز معلوم نیست کی مستقل بشم جیگرم خون خون .... 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
ایول خانوووم خانه دار😁😁

مرسی فدات 😍😍😍😘

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
خب دیگه وقتی شوهرت خودش میفهمه و میدونه...چرا دیگه غصه میخوری؟مهم همسرته

آخه ياد زخم زبوناش متلكاش حرفاش ديوونم ميكنه افسردگى گرفتم شبا تا صبح بيدارم و غصه ميخورم ديگه بريدم...

عاجزانه التماستون ميكنم به پاتون ميوفتم توروخدا توروقران تورو به اباالفضل العباس قسَمتون ميدم واسه شفاى مادرم دعا كنيد جونم مادرمه عمرم مادرمه همه كسم مادرمه جون بچه هاتون قسم واسه شفاى مادرم دعا كنيد سرطان داره روزى صدبار ميگم خدايا چرا اين سرطان رو به من ندادى بجاى مادرم؟؟؟؟ديگه اشكى نمونده كه بريزم با اينكه حامله ام ولى تمام غصه هاى عالم تو قلبمه من بخاطر فشار عصبى و بيمارى اعصاب شايد خيلى جاها اونجور كه بايد با مادرم رفتار نكردم اميدوارم حلالم كنه منو ببخشه من مثل سگ پشيمونم قسم ميخورم بجان بچم اگر روزى مادرم چيزيش بشه خودمو ميكشم😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم ببخشید ی سوال بی ربط میز تی ویت سفیده میخواستم بپرسم به مرور زرد نشده؟من میخوام بخرم نمیدونم پشیمون شم یا نه الان میز تی ویم مشکیه  خسته شدم از بس همیشه کثیف دیده میشه و جای دست بچه ام و خاک مدام خودشو نشون میده

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
ممنون عزيزم شرمندم كردى  ان شالله هميشه دلت شاد باشه تنت سالم باشه گلم     &nbs ...

خاهش میکنم دشمنت شرمنده

انشالله مشکلاتتم حل بشه😊

خشگل سایت هستم😂😍+بازیگر آینده😄 امضایی چیزی میخای واسا ته صف😂😂😕